Een duurzaam wagenpark met Broekhuis lease

U wilt verduurzamen. Maar hoe? Broekhuis Lease helpt u graag verder. Er zijn namelijk verschillende manieren om te verduurzamen. Denkt u aan het elektrificeren van uw wagenpark, een fiets van de zaak, of het beschikbaar stellen van een deelauto voor de zakelijke afspraken van uw personeel.

Elektrificeren

Over een paar jaar gaat het gebeuren: dan wordt iedere nieuwe auto elektrisch aangedreven. Maar wat doet uw organisatie in de tussentijd? Zet u uw elektrificatiebeleid in de versnelling of stelt u dit liever nog even uit? Heeft iedereen in de organisatie dezelfde gedachte hierover of zijn de meningen sterk verdeeld? Wat betekent het in de praktijk voor uw medewerkers? Heeft u eigenlijk nog wel een keuze of wordt u gedwongen door bijvoorbeeld stedelijke regels (zoals milieuzones) of aanbestedingen met duurzaamheidseisen?

Ga vrijblijvend het gesprek met ons aan. Laat verduurzamen, berijdertevredenheid en praktische inzetbaarheid hand in hand gaan.

Fiets van de zaak

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een (elektrische) fiets. Geen wonder dat er de laatste jaren meer (elektrische) fietsen worden verkocht dan ooit te voren. En de belangstelling hiervoor blijft maar toenemen.

Als werkgever kunt u dit (fiscaal) stimuleren en zelfs opnemen in uw mobiliteitsbeleid. Eigenlijk kunnen we stellen dat de fiets niet mag ontbreken in uw HRM- én duurzaamheidsbeleid.

Promoten en stimuleren van de fiets kan op verschillende manieren. Ontdek samen met ons de mogelijkheden om uw doelstellingen te realiseren.

Auto delen

Het delen van een auto van het bedrijf kan vanuit meerdere invalshoeken interessant zijn.

  • Als er auto’s stilstaan in uw wagenpark terwijl er door medewerkers kilometers worden gedeclareerd
  • Wanneer u veel medewerkers heeft die af en toe reizen vanuit een zelfde locatie
  • Wanneer u bepaalde zakelijke ritten wenst te verduurzamen door het beschikbaar stellen van een elektrische auto
  • Als u het declareren van zakelijke kilometers wilt voorkomen vanuit administratief, financieel of risicoperspectie

Broekhuis Lease kan u o.a. met duurzaamheid helpen. Bespreek met ons eens de mogelijkheden!

Meer over mobiliteitsmanagement

Op zoek naar andere oplossingen die Broekhuis Lease u kan bieden op het gebied van mobiliteit, die bijvoorbeeld gericht zijn op flexibiliteit of op het verkrijgen van meer inzicht?

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Bel ons 0341 - 751 100 Bekijk klantenservice pagina
1