Flexibele mobiliteit met Broekhuis

Wilt u uw medewerkers een moderne mobiliteitsregeling bieden die hen flexibiliteit biedt? Broekhuis Lease helpt u graag. Samen bepalen we aan de hand van uw wensen en die van uw medewerkers wat de beste regeling is. Zo kan een collega bijvoorbeeld de voorkeur geven aan een mobiliteitsbudget, waarmee een treinabonnement kan worden aangeschaft. Voor iedereen is er een oplossing en Broekhuis Lease denkt hierin mee. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in flexibele mobiliteit voor uw bedrijf? Onze leaseadviseurs zitten klaar om u te woord te staan.

Mobiliteitsbudget

Wellicht speelt u met de gedachte om niet per definitie een leaseauto ter beschikking te stellen aan uw medewerkers. In plaats daarvan geeft u uw medewerkers een mobiliteitsbudget, waarmee zij zelf invulling kunnen geven aan de wijze waarop zij willen reizen.

Hierdoor biedt u flexibiliteit op de manier van reizen aan uw medewerkers. Zij kiezen zelf wat het beste bij hen past. Een gedachte die helemaal past in de huidige tijd.

Het is belangrijk om een goed doordachte mobiliteitsregeling op te stellen. En daar hebben we bij Broekhuis Lease een duidelijke visie op. Uit ervaring weten we één ding zeker; te simpel en te kort door de bocht geredeneerd geeft ellende en een goed doordachte regeling oogst applaus.

Vakantie-auto regeling

“U wilt graag duurzaam ondernemen en zou eigenlijk versneld uw wagenpark willen elektrificeren”. U stuit op interne weerstand, omdat dat voor bepaalde medewerkers in de vakantieperiode als niet praktisch wordt ervaren”

De vakantieauto regeling biedt in dit geval uitkomst. Uw medewerker heeft dan het recht om een bepaalde periode per jaar te beschikken over een andere meer passende auto, zoals een brandstofauto waarmee in landen met weinig laadpalen kan worden gereden. Hierdoor kunt u het wagenpark versneld elektrificeren en neemt u eventuele problemen voor personeel weg.

Uiteraard zijn hier spelregels aan verbonden, maar het is zeker de moeite waard om te overwegen. Bij Broekhuis Lease kunnen we u helpen met het opzetten van het plan voor de vakantieauto. 

Meer over mobiliteitsmanagement

Op zoek naar andere oplossingen die Broekhuis Lease u kan bieden op het gebied van mobiliteit, die bijvoorbeeld gericht zijn op duurzaamheid of op het verkrijgen van meer inzicht?

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Bel ons 0341 - 751 100 Bekijk klantenservice pagina
1