Broekhuis is officieel dealer voor 6 bedrijfswagenmerken

Het meeste passende advies en het beste onderhoud en persoonlijke service: dat is waar uw Broekhuis dealer voor staat. Van verkoop en regulier onderhoud tot en met het monteren van accessoires, uw belang als klant staat bij ons voorop. Als officieel merkdealer voor bedrijfswagens van de merken Citroën, Fiat, Ford, Opel, Peugeot en Volkswagen kunnen wij extra zekerheden en voordelen aan u bieden!

APK & Onderhoud

Voor het APK laten keuren van uw bedrijfswagen bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens de APK-keuring controleren wij of uw bedrijfswagen voldoet aan de wettelijke eisen voor veiligheid en milieu. Als officieel keuringsstation laten we niets aan het toeval over.

Is uw bedrijfswagen toe aan onderhoud? Ook dan bent u van harte welkom in onze werkplaats. Of u nu een Citroën, Fiat, Ford, Opel, Peugeot of Volkswagen bedrijfswagen rijdt, we kennen uw bedrijfswagen door en door. Ook voor bedrijfswagens van merken waar we geen officieel dealer voor zijn, bieden we passend onderhoud.

Een bedrijfswagen die bij uw business past

Met onder andere het aanbod van 6 bedrijfswagen merken staan de specialisten van Broekhuis Zakelijk voor u klaar. Als officieel dealer van Citroën, Fiat Professional, Ford, Opel, Peugeot en Volkswagen Bedrijfswagens bent u bij ons aan het juiste adres voor alles omtrent uw bedrijfswagen.

Reparatie & Onderdelen

Bedrijfswagens bieden praktische mogelijkheden en solide kwaliteit. Toch heeft ook een bedrijfswagen wel eens een reparatie nodig, bijvoorbeeld na een ongelukje of aanrijding. Ook lekke banden, een defecte airco en onderdelen die het einde van hun levensduur naderen zijn niet uit te sluiten. Daarom bent u bij Broekhuis aan het juiste adres voor snelle en vakkundige reparaties met originele of universele onderdelen.

Banden voor uw bedrijfswagen

De banden onder uw bedrijfswagen zijn het enige deel van uw bus dat contact maakt met het wegdek. Ze zorgen voor grip onder bijna alle weersomstandigheden en bepalen voor een groot deel het weggedrag. Goede banden bevorderen dan ook uw veiligheid en hebben een positieve invloed op het brandstofverbruik. Broekhuis levert nieuwe banden, biedt opslagplek voor banden, staat voor u klaar met de bandenwissel en kan te hulp schieten bij het repareren van een klein lek in de band.

Accessoires voor uw bedrijfswagen

Accessoires zijn gemaakt om het rijden en werken met uw bedrijfswagen gemakkelijker en leuker te maken. Van nuttige accessoires tot praktische oplossingen en technische gadgets: er zijn veel accessoires beschikbaar. Bij Broekhuis vindt u een ruim assortiment aan originele en universele accessoires.

Bedrijfswageninrichting

Meer mogelijk maken voor u als klant; dat staat voorop in alles wat we doen. Daarom kunt u bij ons ook rekenen op de inrichting van uw bedrijfswagen. We bieden oplossingen voor interieur en exterieur, maar ook voor categorieën zoals opbouw, comfort én veiligheid.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw bedrijfswagen? Dat kan op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis vestiging vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1