Van praktische oplossingen tot technische gadgets

Accessoires zijn gemaakt om het rijden en werken met uw bedrijfswagen gemakkelijker en leuker te maken. Van praktische oplossingen tot technische gadgets: er zijn veel accessoires beschikbaar. Bij Broekhuis vindt u een ruim assortiment aan originele en universele accessoires. Onze adviseurs staan voor u klaar met accessoires die uw tijd in uw bedrijfswagen beter maken!

Merken bedrijfswagens

Originele en universele accessoires

Als officieel merkdealer voor de bedrijfswagenmerken Citroën, Fiat, Ford, Opel, Peugeot en Volkswagen kunnen wij diverse originele accessoires bieden. Ook kunt u terecht bij ons voor universele accessoires, waardoor u met elke bedrijfswagen bij Broekhuis aan het goede adres bent.

Altijd eerlijk advies geven, dat beloven wij in onze werkplaatsen. Het kan namelijk zijn dat we de door u gewenste accessoire als origineel of als universeel kunnen leveren. Soms kan het dan voordeliger voor u zijn om voor de universele variant te kiezen. Wij denken graag met u mee!

 

Een schoon interieur

Een schoon interieur

Van stoelhoezen en matten tot hoogwaardige reinigings- en verzorgingsproducten; bij Broekhuis vindt u allerlei accessoires waarmee het interieur van uw bedrijfswagen schoon blijft.

Handig voor onderweg

Handig voor onderweg

Een navigatiesysteem, een dashcam, speciale riemen om bagage mee vast te zetten, diverse organizers en zonwering; allemaal zaken die uw reis aanzienlijk gemakkelijker én comfortabeler maken!

Voorbereid op pad

Voorbereid op pad

Wees voorbereid op ongevallen met een brandblusser, een EHBO-set, een gevarendriehoek, reflecterende vestjes, een noodhamer, sneeuwkettingen, een kruissleutel en een voetpomp aan boord.

Onbezorgd op vakantie

Onbezorgd op vakantie

Gaat u met uw bedrijfswagen ook op vakantie? Haal er het meeste uit met een fietsendrager en bijvoorbeeld reisaccessoires voor uw huisdier. Maar ook door te investeren in een uitmuntend geluidssysteem en onboard koelkast.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1