TOT € 5.000 OVERHEIDSSUBSIDIE

De stap om uw onderneming te elektrificeren is nu kleiner dan ooit. Vanuit de overheid is een subsidie beschikbaar op elektrische bedrijfswagens met als doel Nederland nog schoner te maken.  Deze subsidie is specifiek voor ondernemers en kan oplopen tot € 5.000. Als ondernemer kunt u vanaf 15 maart 2021 gebruik maken van Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) bij aankoop of lease van een nieuwe elektrische bedrijfswagen.

VEELGESTELDE VRAGEN:

 • Wanneer komt u in aanmerking voor de subsidie van een bedrijfswagen?
  Indien u als ondernemer een volledige elektrische bedrijfswagen aanschaft, vallend onder de N1 of N2 categorie met een maximum gewicht van 4.250kg, met een netto catalogusprijs (N1) of  verkoopprijs (N2) boven € 20.000 en in de N1 categorie een WLTP actieradius van minimaal 100km, kunt u een subsidie aanvragen. Dit is van toepassing op zowel aankoop als financial lease. De auto moet minstens drie jaar op naam van de subsidieontvanger staan.
 • Hoe hoog is de subsidie voor een eletrische bedrijfswagen?
  Bij aankoop van een elektrische bedrijfswagen in de N1 categorie ontvangt u 10% van de netto catalogusprijs, bij een elektrische bedrijfswagen in de N2 categorie ontvangt u 10% van de verkoopprijs zonder btw, dit kan in het geval van N1 als N2 oplopen tot een maximaal subsidiebedrag van € 5.000.
 • Op welke modellen geldt subsidie?
  De subsidie geldt op nieuwe volledig emissieloze bedrijfsauto’s. Bij Opel kunt u dus een subsidie kunnen krijgen op onze Vivaro-e en Combo-e. 
 • Hoe vraagt u de subsidie aan?
  De subsidieregeling loopt van 15 maart 2021 tot en met 31 december 2025 en kan aangevraagd worden op de website van RVO. 
  Klik hier voor meer informatie op de website van RVO.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Vivaro-e

VIVARO-E

De nieuwe Opel Vivaro-e is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met zijn ongeëvenaarde eigenschappen en emissievrije prestaties is de Vivaro-e verkozen to International Van of the Year 2021, met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km (WLTP). 

Rijklaar vanaf € 31.249,-

Ford e-Transit

Ford e-Transit

De Ford Transit Custom Plug-in Hybrid overtuigt met zijn indrukwekkende rijdynamiek en een ruim interieur. Om dit elektrische succes voort te zetten in de wereld van ondernemers en aanpakkers trok het van oorsprong Amerikaanse automerk het doek van de 100% elektrische Ford E-Transit; de elektrische versie van ’s wereld bestverkochte bedrijfswagen.

Rijklaar vanaf € 48.675,-

Volkswagen e-Crafter

Volkswagen e-Crafter

De nieuwe Volkswagen Crafter is geheel nieuw ontwikkeld met en voor échte vakmannen. Wat bleek, er is ook behoefte aan een volledig elektrische uitvoering. Daarom heeft Volkswagen Bedrijfswagens de Volkswagen e-Crafter op de markt gebracht.

Rijklaar vanaf € 56.700,-

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1