Alles onder één dak en een turnkey oplossing

Zoveel auto’s, zoveel zorgen. Of toch niet? Broekhuis Business Services (BBS) maakt het mogelijk de levering van uw complete wagenpark onder te brengen bij één contractpartner – ongeacht de omvang en samenstelling. Met 16 verschillende automerken en 6 bedrijfswagenmerken, een professioneel team en geoliede processen, zijn kwaliteit en dienstverlening bij ons net zo vanzelfsprekend als zakelijke mobiliteit. 

5 voordelen van fleet sales bij Broekhuis

Onze voordelen

Broekhuis Business Services behoudt graag het overzicht. Daarom maken we uw winst bij een zakelijke overeenkomst met BBS graag inzichtelijk. Vind hier de belangrijkste voordelen voor u samengevat.

Onze merken

De Broekhuis Groep is officieel dealer van 16 verschillende merken personenauto’s en 6 merken bedrijfswagens. Dat betekent een zeer uitgebreid portfolio van zowel premium als ook volumemerken en daarmee een uitstekend aanbod voor u als zakelijke klant.

Ontdek ons aanbod

Eén aanspreekpunt

Door als overkoepelende partij voor alle Broekhuis merken op te treden, hebben onze zakelijke klanten één vast aanspreekpunt voor het complete wagenpark. Broekhuis Business Services coördineert het gehele proces van offerte tot aan aflevering.

Onze aanpak

Broekhuis key-dealers

Broekhuis Business Services werkt nauw samen met de Broekhuis key-dealers, die volledig zijn ingericht op het leveren van grotere aantallen voertuigen aan onze zakelijke klanten. Zo zijn we goed in staat de kwaliteit en dienstverlening voor elke klant te borgen.

Lees meer over het afleverproces

Onze klantbeloftes

De vraag is nooit óf we een oplossing bieden, maar wélke oplossing we aandragen. Wij beloven hoe dan ook te helpen, dit zo eerlijk en transparant mogelijk te doen en u een gevoel van thuiskomen te laten ervaren. En dankzij onze Broekhuis key dealers zijn we altijd dichtbij. Lees meer over onze klantbeloftes.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1