Kom naar één van onze 15 autoschade vestigingen

Heeft u schade aan uw auto of bedrijfswagen? Bij Broekhuis Autoschade snappen wij dat u de schade het liefst zo snel, zo voordelig en zo vakkundig mogelijk hersteld wilt hebben. Daarvoor kunt u terecht bij één van onze 15 Broekhuis Autoschade bedrijven. Zo kunt u online uw schade melden, maar ook direct contact opnemen met één van onze medewerkers.

Uw (auto)schade is onze zorg

Van intake tot een uitmuntend herstelde en schone auto; bij Broekhuis Autoschade bent u aan het juiste adres voor schadeherstel! De vakkundige technici kijken samen met u naar de schade en zullen een indicatie geven van het herstelproces; hoe lang duurt de reparatie, wat zijn de te verwachten kosten en wat kunnen zij voor u betekenen in de afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij.

Na een professionele reparatie van de schade en een grondige schoonmaakbeurt staat uw auto of bedrijfswagen er weer hersteld én stralend bij.

Van complexe schade tot kleine, cosmetische autoschade

U kunt bij Broekhuis Autoschade terecht voor de reparatie van grote en complexe schades tot kleine en voornamelijk cosmetische schades. Wij werken samen met alle verzekeraars, waardoor u door de verzekeraar naar onze werkplaats gestuurd kunt worden.

Kleine schade laten repareren?
Ook voor cosmetische schades zoals parkeerdeukjes, krassen en andere beschadigingen kunt u terecht in een Broekhuis Autoschade werkplaats. Het kan in sommige gevallen voordeliger zijn om deze schades zelf te laten repareren, zonder tussenkomst van de verzekeraar en het daardoor toenemen van de verzekeringspremie.

Ontdek onze diverse services voor het herstellen van kleinere schades:

Kwaliteit en service

Om kwaliteit en service te waarborgen in onze vestigingen investeren we dagelijks in vakmanschap. De technici volgen regelmatig cursussen en trainingen om qua kennis en kunde up-to-date te blijven. Daarbij ervaart u ook in de Broekhuis Autoschade vestigingen de Broekhuis service.

Daarnaast zijn wij ISO 9001:2015 gecertificeerd, waaruit blijkt dat bedrijfsprocessen waar mogelijk geoptimaliseerd zijn. Ook zijn de Broekhuis schadeherstelbedrijven door Stichting Duurzaam Repareren gecertificeerd.

Van intake tot een uitmuntend herstelde en schone auto; bij Broekhuis Autoschade bent u aan het juiste adres voor schadeherstel!

Broekhuis werkt voor de volgende verzekeraars:

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1