Uitdeuken zonder spuiten bij Broekhuis: restyle deuken herstellen

Deuken, butsen en pitjes; hoe klein ook, ze kunnen een behoorlijke doorn in het oog zijn. Een klein deukje zit er zo in en is vooral vervelend als de auto een kostbaar bezit is en/of nog maar net is aangekocht. Een nieuwe auto wilt u natuurlijk zo lang mogelijk nieuw houden. Op het oog onschuldige parkeerdeuken, hagelschade of andere manieren waardoor butsen in de carrosserie ontstaan, zijn in dat geval allesbehalve wenselijk.

Deukje al vanaf € 55,- hersteld

Gelukkig: er zijn mogelijkheden! En nee, daarvoor hoeft u niet meteen de hoofdprijs te betalen. Integendeel! Restylen of uitdeuken zonder spuiten is een goedkope en duurzame oplossing om schades te herstellen. De specialisten van Broekhuis Autoschade kunnen uw deukje al herstellen vanaf € 55,-.

De restyle deuk van binnenuit naar buiten duwen

Sterker nog, uitdeuken zonder spuiten is dé methode om kleine deuken te repareren wanneer er geen schade aan de autolak is. Dit gaat als volgt in z’n werk: het uitdeuken of restylen gebeurt van binnenuit. Eventuele deurpanelen of andere soorten binnenbekleding worden professioneel verwijderd en de deuk wordt met speciaal strijklicht opgespoord. Daarna masseren of duwen onze professionals de deuk als het ware voorzichtig naar buiten door middel van speciaal gereedschap. Zodra de deuk of het pitje weer glad aanvoelt en één geheel is met rest van het betreffende onderdeel, is de autoschade hersteld. Het paneel wordt weer keurig gemonteerd en het deukje is compleet verdwenen. U ziet er niets meer van!

Uitdeuken zonder spuiten is betaalbaar en milieuvriendelijk

Bij uitdeuken zonder spuiten komt er geen likje verf aan te pas. Plamuren is niet nodig en ook nieuwe onderdelen kunnen in de schappen van ons magazijn blijven liggen. Dit betekent dat u op veel reparatiekosten bespaart. Schades repareren hoeft dankzij uitdeuken zonder spuiten niet langer een kostenafweging te zijn. Daarnaast is deze vorm van schadeherstel een stuk milieuvriendelijker; het duurzaamheidsaspect zou dus evenmin een rol moeten spelen. Immers, u bespaart op tijd én op verf. Dit maakt uitdeuken zonder spuiten een erg toegankelijke manier van repareren.

Toch lakschade? Spotrepair werkt snel en kostenbesparend

Heeft de carrosserie toch lakschade opgelopen, maar is de deuk of buts klein genoeg om die van binnenuit te repareren? Dan kunt u er nog altijd voor kiezen om na het uitdeuken de schade aan de carrosserielak zeer plaatselijk via spotrepair te herstellen. Van het volledig demonteren en spuiten van een auto-onderdeel is geen sprake. In plaats daarvan ligt de focus van het spuiten enkel op de beschadiging zelf. Kortom, de kosten en emissies blijven binnen de perken.

Krappe parkeerplaatsen, grote hagelstenen en vandalisme

Hebben krappe parkeerplaatsen bij de supermarkt, in het centrum, aan het strand of tijdens een bezoek aan het pretpark u onlangs een lelijke deuk of buts bezorgd vanwege openslaande portieren naast uw auto? Kwamen de hagelstenen recentelijk met bakken uit de lucht vallen of heeft u te kampen met vandalisme?

Uitdeuken zonder spuiten kan bij Broekhuis al vanaf € 55,-

Maak een afspraak voor het uitdeuken zonder spuiten

Vul onderstaand formulier in voor een prijsindicatie of een afspraak.

Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload. 15 MB limiet. Geaccepteerde bestandsformaten: gif, jpg, jpeg, png.

Ik ga er mee akkoord dat mijn gegevens enkel worden opgeslagen en gebruikt voor de doeleinden van dit formulier. Mijn gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld. Meer weten? Bekijk ons privacy statement

Broekhuis Autoschade is specialist op het gebied van uitdeuken van deukjes, met of zonder lakschade!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1