Eén aanspreekpunt binnen Broekhuis

Omdat wij begrijpen dat één aanspreekpunt voor al uw zaken rondom mobiliteit wel zo prettig is, kunt u ook met uw autoschade bij uw Broekhuis dealer terecht. Zij zullen de afhandeling van de herstelprocedure op zich nemen. Meld daarom uw autoschade bij ons Dealerloket.

Dealerloket voor al uw vragen

Een auto is allang niet meer enkel een ‘metalen blik op wielen’, inmiddels is het een hightech voertuig voorzien van allerlei systemen en processen. Dan is het wel zo prettig als u één contactpersoon heeft die alles van uw auto weet. Daarom kunt u bij Broekhuis ook via uw vaste contactpersoon uw schade melden.

Uw contactpersoon bij de Broekhuis dealer zal de herstelprocedure voor uw auto of bedrijfswagen afstemmen met zijn of haar collega’s van Broekhuis Autoschade. Onze technici kunnen dan de schade zo snel en vakkundig mogelijk voor u herstellen. Na het herstellen wordt uw auto grondig schoongemaakt, zodat u een zo goed als nieuwe auto terugkrijgt.

En dat allemaal geregeld via uw vaste contactpersoon!

Afhandeling met uw verzekeraar

Hoe zit het met de afhandeling met de verzekeraar? Ook daar kunnen onze professionals bij helpen doordat wij nauw contact hebben met vrijwel alle verzekeraars. Hierdoor heeft u geen omkijken naar de administratieve afwikkeling van uw schade. Wel zo gemakkelijk!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1