Stoeprandschade is snel en vakkundig hersteld

Het formaat velgen is de afgelopen jaren flink toegenomen en de banden zijn alsmaar platter en breder geworden. Dit betekent dat het wiel een steeds belangrijkere factor is in het aanzicht van de auto. Helaas hebben de looks wel een keerzijde: grotere velgen en plattere banden staan namelijk gelijk aan een verhoogd risico op stoeprandschade. Gelukkig biedt velgreparatie bij Broekhuis uitkomst!

Al vanaf € 125,- kunnen wij velgen in nieuwstaat terugbrengen

Velgen terug in nieuwstaat

U bent recentelijk langs een stoeprand gereden of u heeft op een andere manier velgschade opgelopen? Geen nood; speciaal voor iedereen die te kampen heeft met stoeprandschade, krassen, butsen, deuken of zelfs kleine krommingen in de velg biedt Broekhuis Autoschade middels professionele velgreparatie de uitkomst.
 
Onze experts beschikken over de kennis, kunde, tools én motivatie om beschadigde of aangetaste velgen terug te brengen naar hun originele staat. Dankzij vele jaren ervaring hebben zij een uitstekende kijk op de mogelijkheden om tegen een betaalbaar tarief velgen te herstellen. Zo kan een velg al vanaf € 125,- gerepareerd worden.

Geavanceerde velgreparatie techniek

Voor het uitvoeren van velgreparatie en velgherstel zijn tegenwoordig diverse geavanceerde technologieën beschikbaar. En dit is hard nodig ook, want de grotere omvang en diverse soorten afwerkingen maken velgen kwetsbaarder dan ooit. Mat antraciet, hoogglans zwart, gepolijst of tweekleurig; velgen zijn echte eyecatchers met ieder een unieke uitstraling. Een uitstraling die u het liefst zo intact mogelijk houdt. Ongeacht het merk, model of de uitvoering, Broekhuis Autoschade is hét adres waar u terecht kunt voor velgreparatie. De brede kennis en ervaring zorgt ervoor dat we raad weten met bijna elk type velg.

Creëer een eigen look en bespaar geld

Velgreparatie schittert (gelukkig) vaak door afwezigheid, maar bent u wel een keer toe aan iets nieuws? Ook dan kunt u bij de specialisten van Broekhuis Autoschade terecht: door middel van hoge kwaliteit spuittechnieken voorzien we de bestaande velg van een andere look. Het één hoeft het ander natuurlijk niet uit te sluiten. Het kan in de praktijk namelijk ook voorkomen dat de behoefte aan velgreparatie als gevolg van velgschade uitdraait op een nieuwe soort afwerking in plaats van de velg terug te laten keren in de originele staat. Wat het ook wordt, u bespaart sowieso een hoop geld dat u anders kwijt zou zijn geweest aan een set nieuwe wielen. Raadpleeg de experts van Broekhuis welke vorm van velgreparatie of velgrenovatie u het beste past!
Bij Broekhuis Autoschade bent u aan het juiste adres voor vakkundig en betaalbare velgreparatie!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1