Snelle en betaalbare reparatie

De auto is één van de meest kostbare, maar ook één van de meest kwetsbare investeringen. Zo wordt de carrosserie onder andere blootgesteld aan uiteenlopende weersomstandigheden. Tegelijkertijd wordt het steeds drukker op straat. Kleine schades zijn hierdoor helaas al snel een feit. Schades die dankzij de revolutionaire technologie genaamd spotrepair snel en betaalbaar gerepareerd kunnen worden.

Spotrepair bij Broekhuis Autoschade al vanaf € 125,-
Hersteltijd bedraagt gemiddeld 1,5 uur en is op locatie mogelijk!

Spotrepair is een duurzame manier van repareren

Een auto-onderdeel overspuiten is niet het eerste dat in u opkomt na het oplopen van autoschade. Deze manier van repareren is immers tijdrovend en (dus) duur. Veel duurzamer is spotrepair: hiermee concentreren we ons uitsluitend op die ene plek waar de schade zit. Het compleet demonteren en monteren van een onderdeel is hierdoor niet langer nodig. En juist doordat de focus enkel en alleen naar de schade gaat, is het resultaat minstens zo sterk. Wij besparen op tijd en op verf, u op kosten. Voor spotrepair gaat u daarom naar Broekhuis Autoschade!

Voor wie om de auto én om het klimaat geeft

Het openslaan van een portier tegen een stugge heg, vogelpoep die op een zonnige dag in de autolak brandt, per ongeluk met de bumper een hoekje meepakken bij de in- of uitgang van een parkeergarage; een schade is sneller gemaakt dan u denkt. Iedereen verdient het om een mooie auto te rijden die er strak bijstaat. Tegelijkertijd staan steeds meer mensen milieubewuster in het leven. En terecht. Dankzij spotrepair komt Broekhuis iedereen tegemoet die om het klimaat én om zijn of haar auto geeft. Onze specialisten spuiten geen druppel verf te veel, terwijl de schade op uw auto letterlijk centraal staat.

Spotrepair vereist passie en expertise

Het herstellen van beschadigingen in de lak vereist een bepaald soort expertise die de reparateurs van Broekhuis Autoschade tot in de puntjes beheersen. Jarenlange ervaring en passie voor het vak garanderen een vakkundig en professioneel herstel. Repareren, schuren, poetsen en polijsten; het is een vak apart. En allemaal nodig voor het perfecte resultaat. De specialisten voeren spotrepairs met liefde uit vanaf € 125,- per schade.

Maak een afspraak voor spot repair

Vul onderstaand formulier in voor een prijsindicatie of een afspraak.
 

Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload. 15 MB limiet. Geaccepteerde bestandsformaten: gif, jpg, jpeg, png.
Jarenlange ervaring en passie voor het vak garanderen een vakkundig en professioneel herstel door de specialisten van Broekhuis Autoschade.
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1