Erkend schadehersteller van autoruiten via GlasGarant

Een sterretje in uw autoruit is zo opgelopen. En als u niet oppast, wordt het sterretje op den duur een barst. Laat daarom tijdig uw voorruit repareren; het voorkomt meer leed én autoruitschade is een afkeurpunt tijdens de APK. Bovendien bespaart u geld met het tijdig herstellen van autoruitschade: autoruit reparatie bij Broekhuis is in veel gevallen gedekt doordat we erkend schadehersteller van autoruiten zijn via GlasGarant.

Veilig doorrijden

Kan ik veilig doorrijden bij autoruitschade?

Met kleine autoruitschade kunt u tijdelijk veilig blijven rondrijden. Wel is het verstandig om schade te laten repareren. Zo kan een klein sterretje door temperatuurwisselingen snel uitgroeien tot een grote barst. Een sterretje of barst kan het zicht tijdens het rijden belemmeren. Daarom adviseren wij snel uw autoruitschade te laten repareren.

Gedekt door verzekering

Wordt mijn autoruitschade gedekt door de verzekering?

De kosten van een autoruit reparatie worden in de meeste gevallen volledig vergoed door een WA-plus of WA-casco verzekering. Bij de meeste verzekeringsmaatschappijen is bij vervanging van een autoruit een eigen risico van toepassing. Informeer naar de mogelijkheden omtrent de verzekering bij uw eigen verzekeringsmaatschappij.

Reparatie en kosten autoruit schade

Hoe lang duurt de reparatie en wat zijn de kosten?

De autoruit reparatie duurt maximaal een uur. U kunt de reparatie ook combineren met een onderhoudsbeurt of APK, dit scheelt u een extra rit naar de garage. Bij ruitreparatie hebben we uw auto het liefst de hele dag tot onze beschikking. Zo wordt de kit volledig uitgehard en kunt u weer veilig de weg op. De kosten van de autoruit reparatie verschillen per verzekering.

Daarom Broekhuis

Waarom naar Broekhuis voor autoruitschade?

Broekhuis is een betrouwbare en solide partner als het om mobiliteit gaat. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud, leasing, financieringen en dus ook voor schades. Het voordeel van Broekhuis is dat uw autoruitschade bij iedere vestiging gerepareerd kan worden. Zo kunt u op vele plekken in Nederland snel terecht voor reparatie.

Kalibratie autoruit schade

Wat doet Broekhuis aan kalibratie van systemen?

Steeds meer auto’s hebben ADAS systemen. Dit zijn rijhulpsystemen die bij ruitvervanging opnieuw gekalibreerd moeten worden. Als merk-dealer heeft Broekhuis de juiste apparatuur om de kalibratie van de systemen volgens de fabrieksvoorschriften te kunnen uitvoeren. U bent bij Broekhuis dus verzekerd van de juiste kalibratie van de systemen.

Autoruit vervangen

Kan de autoruit gerepareerd worden of moet de autoruit helemaal vervangen worden?

Wanneer het sterretje in de autoruit niet groter is dan een muntstuk van 2 euro, dan kan de autoruit meestal gerepareerd worden. Door temperatuurwisselingen kan de ster al snel een barst worden. In dit geval moet de hele autoruit vervangen worden. Het is dus van belang om zo snel mogelijk contact op te nemen met de dealer.

Extra services

Tijdens uw werkplaatsbezoek voor uw autoschade kunnen wij enkele services verlenen die samen met de herstelde ruit invloed hebben op uw zicht onderweg. We horen graag of we u hiermee van dienst kunnen zijn. Noteer in dat geval de gewenste service bij de opmerking van uw geplande werkplaatsbezoek.
 

Ruitenwisserservice

Zijn uw ruitenwissers aan vervanging toe? Na het herstellen van uw ruit kunnen wij in minder dan 5 minuten ook nog nieuwe ruitenwissers monteren. Zo bent u verzekerd van schone ruiten onder alle weersomstandigheden.

Koplampenservice

Heeft u slecht zicht ondanks uw herstelde ruiten en goede ruitenwissers? Dan kan het zijn dat uw auto doffe of verweerde koplampen heeft. Deze kunnen wij na het ruitherstel vakkundig en snel polijsten.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1