Snelle en vakkundige service

Doordat Broekhuis Autoschade werkt voor vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen, kunt u met uw schade bij ons terecht voor snelle en vakkundige service. In de meeste gevallen levert dit extra voordeel voor u op, afhankelijk van de door u gekozen verzekering. Hier vertellen we u graag meer over!

Afspraken met de verzekeraar

Een autoverzekering sluit u onder andere af om schade aan uw auto te laten repareren zonder extra, vaak onverwachte kosten. De verzekeraar heeft meestal afspraken met schadeherstellers, zodat zij een zo aantrekkelijk mogelijke premie kunnen bieden aan u als klant. Daardoor is het voor u vaak voordelig om uw autoschade bij één van deze schadeherstellers te laten repareren.

Gestuurde schade

Broekhuis Autoschade heeft dan ook nauw contact met vrijwel alle verzekeraars. De schades die bij ons binnenkomen door deze contacten met verzekeraars worden ‘gestuurde schades’ genoemd. Het voordeel van gestuurde schade verschilt voor u als klant per verzekeraar. Zo kan gratis vervangend vervoer inbegrepen zijn of vervalt uw eigen risico als de schade bij een aangesloten schadehersteller wordt gerepareerd.

Een greep uit de verzekeraars waarmee wij nauw contact hebben:

  • Achmea
  • Univé
  • Schadegarant

Altijd in de buurt

Met 15 Broekhuis Autoschade vestigingen zijn wij in een groot gebied te vinden. Daarnaast kunt u met uw schade ook altijd terecht bij één van onze circa 50 dealervestigingen, via het Dealerloket. Zo kunt u altijd bij u in de buurt uw autoschade melden. De collega’s van Broekhuis zullen onderling de afhandeling van de schade op zich nemen en waar mogelijk ook de administratieve afhandeling met uw verzekeraar.

Broekhuis Autoschade werkt voor vrijwel alle verzekeraars, wat voor u als klant erg voordelig kan zijn!

Broekhuis werkt voor de volgende verzekeraars:

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1