Het polijsten van de auto is een belangrijke stap in het onderhoud van uw auto of bedrijfswagen. Het zorgt niet alleen voor een glanzende en professionele uitstraling, maar heeft ook andere voordelen, zoals het beschermen van de lak en het verhogen van de waarde van de auto. De diepe glans en cleane uitstraling van uw gepoetste auto heeft een houdbaarheidsdatum. Bij Broekhuis kunt u uw auto op professionele wijze laten polijsten. Lees hier de voordelen van het polijsten van uw auto en maak een afspraak.

Lakverzegeling houdt de auto langer mooi

Weersinvloeden en andere externe invloeden laten op den duur de nodige sporen achter op uw auto. Denk hierbij onder andere aan vogelpoep en opspattend straatvuil. Toch zijn er mogelijkheden om een goed gepoetste auto zo lang mogelijk mooi te houden.
Hierbij kan een lakverzegeling helpen. Bij Broekhuis gebruiken we Waxoyl als een soort pantser of beschermschild voor uw carrosserie. Hiermee blijft uw auto niet alleen langer glanzen, de lak is ook makkelijker schoon te houden!

Auto polijsten
Standaard 2 jaar garantie

Polijsten verwijderd krassen

Door uw auto te laten polijsten, gaat u een proces aan van het verwijderen van kleine krassen, vlekken en onzuiverheden op het oppervlak van de lak van de auto. Het proces begint met het wassen van de auto om vuil en stof te verwijderen. Vervolgens wordt er polijstmiddel Waxoyl gebruikt om de onzuiverheden te verwijderen. Het polijstmiddel wordt met een roterende beweging op de lak van de auto aangebracht met behulp van een polijstmachine. De machine zorgt ervoor dat het polijstmiddel gelijkmatig wordt verdeeld en dat krassen en vlekken worden verwijderd. Nadat Waxoyl is aangebracht, wordt het afgeveegd met een microvezeldoek.

Een hogere restwaarde

Het polijsten van uw auto heeft vele voordelen. Ten eerste zorgt het voor een professionele uitstraling. Een auto die regelmatig een lakbehandeling krijgt, ziet er glanzend en nieuw uit. Dit kan vooral handig zijn als u uw auto wilt verkopen. Een auto die er goed uitziet, zal eerder worden verkocht dan een auto die er verwaarloosd uitziet.

Een ander voordeel van het polijsten van uw auto is dat het de lak beschermt. Het polijstmiddel verwijdert niet alleen krassen en vlekken, maar het vult ook kleine oneffenheden op. Hierdoor wordt de lak beschermd tegen vuil en stof. Bovendien voorkomt het polijsten van uw auto dat de lak verder beschadigd raakt. Als u kleine krassen niet behandelt, kunnen ze uitgroeien tot grotere, diepere krassen die de lak van uw auto beschadigen.

Advies: 1x per 2 jaar polijsten met Waxoyl

Het wordt aanbevolen om uw auto ongeveer één keer per twee jaar te polijsten. Te vaak is namelijk ook weer niet goed voor de lak van uw auto. Echter kan het aantal variëren afhankelijk van het gebruik van de auto en de omstandigheden waaronder deze wordt gebruikt. Als u bijvoorbeeld in een gebied woont met veel zand en stof, kan het nodig zijn om uw auto vaker te polijsten.

Schoonmaken wordt een feest na een Waxoyl-behandeling. Viezigheid spuit u gemakkelijk van de carrosserie. Soms is zelfs een goede regenbui voldoende om het meeste vuil er vanaf te spoelen. Waxoyl geeft 2 jaar garantie op glans en bescherming. We adviseren u graag over de juiste aanpak om de Waxoyl laag zo min mogelijk aan te tasten tijdens het schoonmaken van de auto. Heeft u hier vragen over, stel deze dan aan uw Broekhuis-vestiging.

Het is handig om de lakbehandeling van uw auto door een professional uit te laten voeren. U bent hiervoor bij Broekhuis op het juiste adres. Onze lakspecialisten hebben de beste kennis over het polijsten en werken met de nieuwste apparatuur. Interesse? Maak een afspraak met een Broekhuis-vestiging bij u in de buurt.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1