De diepe glans en cleane uitstraling van uw gepoetste auto heeft een houdbaarheidsdatum. Onder andere weersinvloeden en andere externe invloeden laten op den duur de nodige sporen achter op uw voertuig. Denk onder andere aan vogelpoep en opspattend straatvuil. Toch zijn er mogelijkheden om een goed gepoetste auto zo lang mogelijk mooi te houden. Bijvoorbeeld door middel van een zogenaamde lakverzegeling. Bij Broekhuis gebruiken we Waxoyl als een soort pantser of beschermschild voor uw carrosserie. Hiermee blijft uw auto niet alleen langer glanzen, de lak is ook makkelijker schoon te houden!

Waxoyl gaat verkleuring tegen

Waxoyl heeft een water- en vuilafstotende functie. De lakverzegeling zorgt ervoor dat water er moeiteloos vanaf ‘parelt’ en viezigheid zich minder snel hecht aan de onderliggende lak. Op die manier houdt u uw auto langer clean. Daarnaast beschermt Waxoyl tegen UV-straling voor het behoud van de kleur. Dankzij het krachtige UV-filter blijft de diepe glans van uw lak ook intact. Luchtverontreiniging, modder, insecten en strooizout zijn andere vijanden die Broekhuis met een professionele Waxoyl behandeling op veilige afstand houdt. Met de juiste middelen kunt u de levensduur van Waxoyl zelf ook verlengen. Onze experts adviseren u graag over het gebruik hiervan.

Waxoyl gaat verkleuring tegen
Standaard 2 jaar garantie

Standaard 2 jaar garantie

Schoonmaken wordt een feest na een Waxoyl behandeling. Viezigheid spuit u gemakkelijk van de carrosserie. Soms is zelfs een goede regenbui voldoende om het meeste vuil er vanaf te spoelen. Op die manier wordt een vervelende klus al gauw een snel en eenvoudig karweitje. De tijd die u hiermee bespaart kunt weer gebruiken voor andere dingen. Het genieten van een schone auto bijvoorbeeld. Want u heeft gegarandeerd eer van uw werk! Letterlijk: Waxoyl geeft 2 jaar garantie op glans en bescherming. We adviseren u graag over de juiste aanpak om de Waxoyl laag zo min mogelijk aan te tasten tijdens het schoonmaken van de auto.

Slimme investering die voldoening geeft

Niet alleen u, maar ook de volgende eigenaar gaat profiteren van een glimmende en glansrijke carrosserie. Bij het eventueel inruilen van een auto voorzien van een Waxoyl lakverzegeling, stijgt de inruilwaarde. Immers, hoe mooier de auto, hoe hoger de prijs! Die extra investering heeft u dus zo weer terugverdiend. Geen plannen om uw auto op (korte) termijn in te ruilen? Dankzij de Waxoyl behandelingen van Broekhuis komt u ook niet gauw in de verleiding. Uw voertuig blijft namelijk veel langer mooi!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1