Professioneel bedrijfswagen interieur 

Wilt u onbezorgd mobiel werken? Bij Broekhuis Carplus bieden we bedrijfswageninrichtingen op maat. Onze technici zijn experts in het inbouwen van bedrijfswageninrichting voor ieder merk en model bedrijfswagen, waarbij ze onder andere gebruikmaken van producten van Sortimo.

Bedrijfswagen personaliseren

De specialisten van Broekhuis Carplus houden zich bezig met alle mogelijke vormen van in- en opbouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inbouwen van track en trace systemen, standkachels, dubbele cabines, carkits en alarmen. Zo personaliseren zij uw bedrijfswagen geheel naar uw wensen en maken uw werk daarmee een stuk aangenamer.
Benieuwd naar de mogelijkheden van onze bedrijfswageninrichtingen? We helpen u graag!

Interieur bedrijfswageninrichting

Producten voor uw bedrijfswageninrichting

Bij het inrichten van uw bedrijfswagen kunt u denken aan laadruimtebekleding, een dubbele cabine, verlichting, vastzetsystemen en meer. Meer weten over specifieke producten en merken waar we mee werken? Ontdek de mogelijkheden en vind de bedrijfswageninrichting die bij u past!

Ons merk: Sortimo

Als bedrijfswagenspecialist willen we u de beste oplossingen bieden voor de inrichting en uitrusting van uw bedrijfswagen, en leveren we graag maatwerk. Om die doelen waar te maken, werken we bij onze vestigingen in Beverwijk, Harderwijk en Goor voornamelijk met producten van het merk Sortimo.
 

Interieur bedrijfswageninrichting

Veiligheid en comfort

Naast bedrijfswageninrichtingen op maat bieden wij ook diverse uitrustingen voor uw bedrijfswagen die voorzien in extra veiligheid en comfort. Te denken valt aan sidebars, beveiliging, raamfolie, bumperbescherming, een laadklep, hulpvering of bijvoorbeeld zonnepanelen. Maak uw rijdende kantoor compleet met ons ruime aanbod aan producten.

De specialisten van Broekhuis Carplus staan voor u klaar met bedrijfswageninrichtingen op maat!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1