Mobiele stroomvoorziening voor uw bedrijfswagen

Als u op het gebied van stroom en elektra meer nodig heeft dan een standaard 12v-aansluiting in uw bedrijfswagen, dan is de expertise van een ervaren specialist onmisbaar. Bij Broekhuis Carplus helpen we u met gedegen advies over mobiele stroomvoorziening op maat, inclusief deskundige montage. Wat u ook aan stroom nodig heeft in uw bedrijfswagen, wij zorgen ervoor.

Betrouwbare en veilige systemen

Veel ondernemers willen in hun bedrijfswagen beschikken over 230 volt installaties. Bijvoorbeeld voor het gebruik van gereedschap, meetapparatuur of ander materieel. Ook het gebruiken van koffiezetapparaten of een magnetron is een bekende reden voor een mobiele stroomvoorziening op 230 volt.

Het bepalen van de juiste specificaties en de inbouw van een mobiele stroomvoorziening is werk voor echte specialisten. Bij Broekhuis Carplus vindt u die. We denken met u mee over de juiste oplossing voor en helpen u met een helder advies op maat. Met als uiteindelijk resultaat: een betrouwbaar en veilig 230V-systeem dat naadloos aansluit op het gebruik in de praktijk.

Mobiele stroomvoorziening
Mobiele stroomvoorziening

Breed kwaliteitsaanbod aan tweede accu’s, omvormers en meer

Als u in uw bedrijfswagen wilt kunnen werken met 230 volt, dan heeft u in de eerste plaats vaak een solide tweede accu nodig. Meestal is de standaard startaccu van uw bedrijfswagen namelijk niet geschikt voor de mobiele stroomvoorziening. Vervolgens is er een omvormer nodig die de stroom omzet van 12V naar 230V. Accu’s, omvormers en toebehoren betrekken we van onze hoofdleverancier Mastervolt. Daarmee profiteert u van een breed kwaliteitsaanbod voor mobiele stroomvoorziening. Uiteraard bent u verzekerd van professionele montage door onze inbouwspecialisten, waarbij we scherp letten op een doordachte aanleg van de elektrische bedrading. Zo zorgen we voor een veilige en prettige werkplek met 230V in uw bedrijfswagen.  

Persoonlijke service

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.

Meer weten over oplossingen over mobiele stroomvoorziening voor uw bedrijfswageninrichting? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend inbouwvoorstel!

 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1