Ons salesteam aan u voorgesteld

Voor onze drie Carplus vestigingen hebben wij een centraal salesteam. Zij staan voor u klaar met persoonlijk advies om een bedrijfswageninrichting op maat samen te stellen. Afhankelijk van de door u gekozen bedrijfswageninrichting wordt uw bedrijfswagen bij één van onze drie vestigingen in Harderwijk, Goor of Beverwijk ingericht.

Ons enthousiaste salesteam werkt op professionele en informele manier samen met de klanten van Broekhuis Carplus. Zij doen dat met het motto ‘alles voor een enthousiaste klant’. Het samenstellen van bedrijfswageninrichtingen op maat heeft dan ook geen geheimen meer voor ons ervaren salesteam.

Oplossingsgerichte aanpak

Met ons zeer brede assortiment in combinatie met onze oplossingsgerichte aanpak gaan we graag voor u aan de slag. We zitten graag bij u aan tafel als specialist op het gebied van bedrijfswageninrichting, om samen de beste optie voor uw bedrijfswagen(s) te bespreken. Ook werken we nauw samen met de collega’s van andere Broekhuis afdelingen, waarbij wij de juiste prijs en productinformatie aanleveren bij bijvoorbeeld de accountmanagers van Broekhuis Zakelijk en waarbij wij hen informeren over alle productontwikkelingen en eventuele voordelen. Dit kunnen zij dan weer meenemen naar hun klanten!

Ook is ons salesteam de schakel tussen u als klant en ons gedreven en professionele inbouwteam. De specialisten in onze werkplaatsen maken bedrijfswageninrichtingen geheel naar uw wensen op maat. Dit doen zij vakkundig en efficiënt, zodat u kunt rekenen op de hoge kwaliteit van een bedrijfswageninrichting van Broekhuis Carplus. In 2020 mochten de inbouwspecialisten maar liefst 3.250 bedrijfswageninrichtingen monteren!

Ons salesteam

Jeroen Tilders

Onze ervaren commercieel medewerker binnendienst weet altijd tot achter de komma hoe het zit, Jeroen is dan ook van de details. Met zijn technische achtergrond in combinatie met militaire discipline zorgt hij voor de juiste orderverwerking voor onze bestaande klanten. Voor nieuwe klanten bij ons in de showroom maakt hij de meest uitgebreide 3D-configuraties, met als resultaat een bedrijfswageninrichting op maat!

Willem Vermanen

Onze enthousiaste commercieel medewerker Willem pakt alles aan met een glimlach en verzorgt de juiste voorstellen online voor u als klant. Ook geeft hij passend advies voor het slim indelen van uw bedrijfswagens en dit alles binnen een zeer korte termijn. Daarnaast ondersteunt hij samen met Jeroen de buitendienstmedewerkers van Carplus door administratieve taken uit te voeren.

Siegfried Kraaijeveld

Onze accountmanager is altijd onderweg, om voor iedere klant een bedrijfswageninrichting op maat samen te stellen. Dit begint vaak met het inventariseren van de wensen voor een slimme bedrijfswageninrichting en eindigt met het afstemmen van het meest optimale afleverproces. Zijn kracht: het meedenken met u als klant over het meest optimale product en volgens het meest optimale proces.

Erik Versprille

Onze ervaren salesmanager stuurt waar nodig de sales activiteiten van Broekhuis Carplus aan en denkt graag dagelijks mee met zijn collega’s. Daarnaast is hij veel onderweg om zijn jarenlange ervaring als accountmanager in te zetten voor onze nieuwe klein- en groot zakelijke klanten. Dit doet hij soms ook in samenwerking met de collega’s van Broekhuis Business Services of Broekhuis Lease.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1