Ons salesteam aan u voorgesteld

Voor onze drie Carplus-vestigingen hebben wij een centraal salesteam. Zij staan voor u klaar met persoonlijk advies om een bedrijfswageninrichting op maat samen te stellen. Afhankelijk van uw wensen wordt uw bedrijfswagen bij één van onze drie vestigingen in Harderwijk, Goor of Beverwijk ingericht.

Ons enthousiaste salesteam werkt op professionele en informele manier samen met de klanten van Broekhuis Carplus. Het samenstellen van bedrijfswageninrichtingen op maat heeft dan ook geen geheimen meer voor ons ervaren salesteam.

Oplossingsgerichte aanpak

Met ons zeer brede assortiment, in combinatie met onze oplossingsgerichte aanpak, gaan we graag voor u aan de slag. Als specialist op het gebied van bedrijfswageninrichting zitten we graag bij u aan tafel, om samen de beste optie voor uw bedrijfswagen(s) te bespreken. Ook werken we nauw samen met de collega’s van andere Broekhuis-afdelingen, waarbij wij de juiste prijs en productinformatie aanleveren. Bijvoorbeeld de accountmanagers van Broekhuis Zakelijk waarbij wij hen informeren over alle productontwikkelingen en eventuele voordelen. Dit kunnen zij dan weer meenemen naar hun klanten!

Ook is ons salesteam de schakel tussen u als klant en ons gedreven en professionele inbouwteam. De specialisten in onze werkplaatsen maken bedrijfswageninrichtingen geheel op maat naar uw wensen. Dit doen zij vakkundig en efficiënt, zodat u kunt rekenen op de hoge kwaliteit van een bedrijfswageninrichting van Broekhuis Carplus.

Ons salesteam

Willem Vermanen

Willem, onze enthousiaste Accountmanager Buitendienst, pakt alles aan met een glimlach en verzorgt de juiste voorstellen voor u als klant. Hij denkt mee en geeft passend advies voor het slim en optimaal indelen van uw bedrijfswagens. En dit alles binnen een zeer korte termijn. Ook zorgt hij voor het meest optimale afleverproces. Willem is de definitie van een klant- en oplossingsgerichte accountmanager.

Joost Bleijenberg

Onze gedreven Accountmanager Buitendienst Joost werkt met een passie voor zijn klanten en bijbehorende wagenparken. Zijn creativiteit en ruimtelijke inzicht resulteren iedere keer in een advies op maat. Dit begint met het inventariseren van de wensen en leidt tot het afstemmen van de meest optimale oplossing. Zijn kracht: creatief meedenken met u als klant over het meest optimale product.

Erik Versprille

Onze ervaren Salesmanager Erik stuurt de salesactiviteiten van Broekhuis Carplus aan en denkt graag dagelijks mee met zijn collega’s. Daarnaast is hij veel onderweg om zijn jarenlange ervaring als accountmanager in te zetten voor onze nieuwe klein- en grootzakelijke klanten. Dit doet hij onder andere in samenwerking met de afdelingen van Broekhuis Business Services en Broekhuis Lease.

Mark Noteboom

Onze Commercieel Medewerker Binnendienst Mark is de duizendpoot die achter de schermen van Broekhuis Carplus dagelijks het verschil maakt. Door zijn technische ervaring vanuit de Sortimo-werkplaats zorgt hij ervoor dat de binnengekomen aanvragen allemaal piekfijn worden opgepakt; dit alles met een persoonlijke stijl. Samen met de accountmanagers doet hij er alles aan om de klant tevreden te houden!

Jeroen Tilders

Onze Accountmanager Binnendienst Jeroen weet altijd tot achter de komma hoe het zit. Jeroen is van de details. Hij weet hoe de processen lopen en wat de actuele status van een project is. Met zijn technische achtergrond zorgt hij voor het juiste advies voor onze klanten. Door zijn ervaring kan hij de meest uitgebreide 3D-configuraties ontwerpen, met als resultaat een bedrijfswageninrichting op maat voor u als klant!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1