Laadruimte heel en veilig houden met oplossingen op maat

Als u een bedrijfswagen heeft, dan wilt u de laadruimte daarvan heel houden. Bescherming van uw laadruimte biedt belangrijke voordelen. Uw laadruimte blijft veilig en efficiënt, en uw bedrijfswagen behoudt beter zijn waarde. Bij Broekhuis Carplus hebben we een uitgebreid aanbod aan laadruimtebekleding. Hiermee beschermt u uw interieur en voorkomt u beschadigingen en dure reparaties.
 

Een groot aanbod aan optimale laadruimtebescherming

Wat voor laadruimtebescherming u nodig heeft, hangt af van het gebruik in de praktijk. Omdat ieder bedrijf de laadruimte voor zijn eigen, unieke doelen gebruikt, hebben we een zeer groot aanbod aan bekleding en bescherming van laadruimtes. Vloerplaten, triplex en kunststof wandbekleding, rubberen matten, verschillende soorten lat-om-lat betimmering, wielkastbescherming, raambeveiliging en meer: wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Onze constructies zijn van duurzame, hoge kwaliteit en komen van onze vaste leverancier Motexion. Tegelijkertijd bent u verzekerd van een perfecte montage door onze ervaren inbouwspecialisten.

Laadruimtebekleding
Laadruimtebekleding

Voor iedere laadruimte de juiste oplossing

Laadruimtebekleding is vaak maatwerk. Waar gaat u uw bedrijfswagen precies voor gebruiken? Kijkt u alleen naar de situatie nu of wilt u ook rekening houden met de toekomst? En voor welke materialen kiest u? Is een wandbekleding van kunststof in uw geval beter of toch van triplex? Over al dit soort vragen denken we graag met u mee en krijgt u advies op maat van ons. Zo zorgen we voor een laadruimtebescherming die naadloos is afgestemd op het gebruik in de praktijk.

Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren ze voor u. Om kort te zijn: ‘kan niet’, bestaat niet bij ons.

Persoonlijke service

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend inbouwvoorstel!

Bij Broekhuis Carplus hebben we een uitgebreid aanbod aan laadruimtebekleding waarmee u uw laadruimte optimaal beschermt.
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1