Duurzaam ondernemen met zonnepanelen op uw bedrijfswagen

Zonnepanelen op het dak van uw bedrijfswagen zijn ideaal om als bedrijf duurzamer te werken. Maar met welke zonnepanelen maakt u de beste keus en wat komt er allemaal bij kijken? Bij Broekhuis Carplus helpen we u met gedegen advies over de juiste zonnepaneelinstallatie voor uw bedrijfswagen en kunt u rekenen op een vakkundige montage.

Zonnepanelen bedrijfswagen

Zonnepanelen op uw bedrijfswagen: efficiënt en duurzaam

Voor veel bedrijven is een mobiele 230V-stroomvoorziening in hun bedrijfswagen onmisbaar. Bijvoorbeeld om elektrisch gereedschap, meetapparatuur of ander elektrisch materieel te kunnen gebruiken. Wilt u hiervoor groene stroom gebruiken en zo bijdragen aan een duurzamere wereld, dan zijn zonnepanelen op het dak van uw bedrijfswagen de ideale oplossing. De stroom die de zonnepanelen opwekken gaat naar de tweede accu van uw mobiele 230V-stroomvoorziening. De bijbehorende omvormer zet de opgeslagen groene stroom om van 12V naar 230V. Zo maakt u met uw bedrijfswagen efficiënt gebruik van zonne-energie en onderscheidt u zich bovendien als duurzaam ondernemer.
 

Zorgvuldige afstemming op uw eisen en gebruiksdoelen

Met welke zonnepaneelinstallatie u de beste keus maakt, hangt onder meer af van het type bedrijfswagen en de doelen waarvoor u de stroom wilt gebruiken. Wij helpen u met een helder advies over de mogelijkheden en staan garant voor een installatie die naadloos aansluit op uw eisen en gebruiksdoelen. De zonnepaneelsystemen die we leveren en monteren op bedrijfswagens, kenmerken zich door bewezen kwaliteit. Onze zonnepanelen betrekken we van gerenommeerde leveranciers van hoogwaardige systemen, die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Hebben we de juiste zonnepanelen voor uw bedrijfswagen eenmaal in beeld gebracht? Dan bent u vervolgens verzekerd van deskundige montage door onze specialisten op het gebied van bedrijfswageninrichting

Broekhuis Carplus staat voor u klaar

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.
 
Meer weten over zonnepanelen voor uw bedrijfswagen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1