Onze merken: kwaliteit en innovatie in een zeer compleet aanbod

Als bedrijfswagenspecialist willen we u de beste oplossingen bieden voor de inrichting en uitrusting van uw bedrijfswagen, en leveren we graag maatwerk. Om die doelen waar te maken, voeren we verschillende merken. Ons hoofdmerk voor bedrijfswageninrichting is Sortimo. Daarnaast voeren we diverse andere merken, om zo te zorgen voor een zeer compleet aanbod aan oplossingen voor bedrijfswagens. Een aanbod dat zich kenmerkt door kwaliteit, innovatie en een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.

Sortimo inrichting

Sortimo: bekroonde bedrijfswageninrichting

Het Duitse Sortimo is een van de meest gerenommeerde merken op het gebied van efficiƫnte bedrijfswageninrichting en is niet voor niets wereld marktleider. Sortimo is opgericht in 1973 en richt zich op slimme en innovatieve opbergsystemen die de laadruimte optimaal benutten. Tot het assortiment behoort onder meer het bekroonde modulaire SR5-systeem voor de inrichting van bedrijfswagens. U kunt altijd de meest slimme toepassingen vanuit hun verwachten. De producten van Sortimo bouwen we in bij onze vestigingen in Harderwijk en Goor.

Aluca: ijzersterk in lichtgewicht systemen

Aluca is gespecialiseerd in lichtgewicht bedrijfswageninrichtingen van aluminium. Het lichte gewicht zorgt voor meer laadvermogen en minder brandstofverbruik, maar tegelijk zijn de systemen van Aluca ijzersterk. Ze hebben dan ook 8 jaar garantie. De systemen van Aluca worden duurzaam geproduceerd en zijn volledig recyclebaar. Onze vestiging in Beverwijk is onze locatie voor de inbouw van Aluca-producten.

Overige merken: passende oplossingen voor iedere vraag

Naast bedrijfswageninrichting met de systemen van Sortimo, helpen we u ook met al uw andere wensen voor uw bedrijfswagen. Daarom werken we ook met tal van andere leveranciers, zoals Dhollandia, Webasto, Snoeks, Dynnox, Mastervolt, Pol, Q-Tech en VDL. Van verlichting en signalering, tot en met bumperbescherming, uitklapbare transportsystemen, mobiele stroomvoorziening en meer: wat u ook nodig heeft voor uw bedrijfswagen, bij Broekhuis Carplus maken we het waar voor u.

Meer weten over onze merken en de mogelijkheden voor uw bedrijfswagen? We vertellen u graag meer!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1