Dubbele cabine: uw bedrijfswagen als efficiënte alleskunner

Een dubbele cabine van Broekhuis Carplus is de ideale oplossing voor bedrijven die hun bedrijfswagen zowel voor het vervoer van mensen als materialen willen gebruiken. Onze dubbele cabines maken van uw bedrijfswagen een echte alleskunner. Afwerking, ontwerp en montage zijn van hoog niveau en staan garant voor veiligheid en comfort.

Kwaliteit, functionaliteit en veiligheid

Met een dubbele cabine kunt u uw bedrijfswagen multifunctioneel inzetten, om zo de bus de hele week te kunnen gebruiken. Op werkdagen is het een veelzijdige mobiele werkplek, terwijl hij daarbuiten ook ideaal is voor privé gebruik. Bijvoorbeeld om met uw gezin op vakantie te gaan of misschien wel om het sportteam van uw kinderen te vervoeren.

Het spreekt voor zich dat uw dubbele cabine moet voldoen aan hoge maatstaven voor kwaliteit, functionaliteit en veiligheid. Bij Broekhuis Carplus zorgen we daar gegarandeerd voor. We bouwen cabines op maat in die aan de hoogste eisen voldoen en zijn goedgekeurd volgens geldende Europese richtlijnen.

Dubbele cabine
Dubbele cabine

Dubbele cabines alsof ze altijd al in uw bedrijfswagen zaten

Wilt u een dubbele cabine, dan brengen we eerst uw wensen in beeld. We denken graag met u mee en brengen de beste oplossingen haarscherp in beeld voor u. Voor de inbouw van uw dubbele cabine werken we nauw samen met Snoeks Automotive, onze hoofdleverancier. De dubbele cabines van Snoeks onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit, comfort, veiligheid en functionaliteit. Hetzelfde geldt voor de afwerking en het perfect passen in uw bedrijfswagen, ook qua design wat aansluit bij de rest van het interieur. Na inbouw door ons is het alsof uw dubbele cabine er altijd al in zat!

Zelf alvast de mogelijkheden bekijken? Configureer uw dubbele cabine via: Configuratie Dubbele Cabine.

Fiscaal voordeel

Bijkomend voordeel van het inbouwen van een dubbele cabine, is dat dit fiscaal heel aantrekkelijk kan zijn. Schaft u een bedrijfswagen of bestelauto aan die voldoet aan de fiscale eisen, dan betaalt u daarover namelijk geen BPM-heffing. Ook is het tarief voor de wegenbelasting lager. Of u dit fiscale voordeel na inbouw behoudt, hangt af van specifieke criteria. Wist u bijvoorbeeld dat het achteraf monteren van de dubbele cabine gunstiger is voor de bijtelling van privé gebruik? Dit komt doordat de bijtelling berekend wordt op de fabrieksoptie. Wilt u hierover meer weten? We leggen het u graag uit!

Persoonlijke service

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.
Meer weten over de mogelijkheden voor een dubbele cabine? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend inbouwvoorstel!

Dubbele cabine
Met een dubbele cabine van Broekhuis Carplus kunt u uw bedrijfswagen onbezorgd multifunctioneel inzetten.
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1