Laadruimte beveiligen: een investering die zich altijd terugverdient

In de laadruimte van bedrijfswagens bevinden zich vaak kostbare spullen. Om diefstal te voorkomen is een goede laadruimtebeveiliging dan ook essentieel. Broekhuis Carplus helpt u met beveiligingsoplossingen die niets aan het toeval overlaten en uw laadruimte optimaal beveiligen.

Laadruimte beveiliging

Goede laadruimtebeveiliging is pure noodzaak

Uw bedrijfswagen is de spil van uw bedrijf. Misschien vervoert u er voorraden mee of brengt u als koeriersbedrijf bestellingen naar klanten. Het kan ook zijn dat uw laadruimte vol zit met kostbaar gereedschap en dure machines waarmee u uw werk doet. Hoe dan ook: u wilt te allen tijde voorkomen dat dieven ervandoor gaan met uw lading, met alle gevolgen van dien voor uw bedrijfsvoering. Een goede beveiliging van de laadruimte is daarom pure noodzaak.

De professionals van Broekhuis Carplus helpen u met een ruim aanbod aan solide beveiligingsoplossingen voor uw laadruimte. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden en brengen helder in beeld welke oplossing het meest geschikt is. Onze ervaren inbouwspecialisten staan vervolgens garant voor een deskundige montage die geen afbreuk doet aan het exterieur van uw bedrijfswagen.

Compleet laadruimtebeveiligingssysteem

Voor onze beveiligingsoplossingen werken we nauw samen met kwaliteitsmerk Carbolt. Hierdoor profiteert u van een breed aanbod aan beveiligingsproducten voor uw laadruimte. Van trekhaaksloten, achterdeurbeveiliging en zijdeurbeveiliging, tot en met een compleet (mechanisch of elektronisch) laadruimtebeveiligingssysteem. Dit laatste is bij uitstek geschikt voor laadruimtes die toegankelijk zijn via meerdere deuren. Het bedieningspaneel van het laadruimtebeveiligingssysteem zit in de cabine, waardoor het praktisch in gebruik is. Bijkomend voordeel van het laadruimtebeveiligingssysteem is dat u mogelijk een aanzienlijke korting krijgt op uw laadruimteverzekering. We helpen u graag om dit te controleren.

Laadruimte beveiliging

Persoonlijke service

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten. Wist u dat u uw bedrijfswagen én de bedrijfswageninrichting kunt verzekeren bij Broekhuis? Ga naar Broekhuis Verzekeringen

Meer weten over laadruimtebeveiliging voor uw bedrijfswagen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend inbouwvoorstel!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1