Buiten het voertuig

Broekhuis Carplus is de specialist bij uitstek voor slimme bedrijfswagenoplossingen. Ons uitgebreide aanbod voor oplossingen buiten het voertuig is onder te verdelen in drie hoofdgroepen: Veiligheid, Hulpmiddelen en Overige Producten. Binnen ons grote aanbod werken wij uitsluitend met kwaliteitsmerken en kunt u rekenen op heldere adviezen en een perfecte montage.
Bedrijfswageninrichting veiligheid

Veiligheid

Bij de veiligheid van uw bedrijfswagen gaat het om meerdere soorten veiligheid. Denk aan de veiligheid van uzelf en uw medeweggebruikers, maar ook aan de bescherming van uw bedrijfswagen en inbraakbeveiliging. Voor al die verschillende soorten veiligheid hebben wij de juiste oplossing in huis. Van sidebars en backbars, tot en met bumperbescherming, beveiliging van de laadruimte, achteruitrijcameraā€™s, en beschermingssystemen tegen overbelading.

Hulpmiddelen

Meer mogelijk maken met uw bedrijfswagen, met minder moeite. Daarvoor hebt u bij ons de keuze uit een ruim aanbod aan producten waarmee u van uw bedrijfswagen een handige alleskunner maakt. Wilt u zonder moeite laden en lossen, dan is een hydraulische laadklep ideaal. Andere voorbeelden van hulpmiddelen zijn opstaptredes, trekhaken en imperialen. En dan is er ook nog de Get-Up telescopische ladder, waarmee u makkelijk bij uw imperiaal komt.

Bedrijfswageninrichting hulpmiddelen

Overige producten

Tot onze overige producten behoort onder meer hulpvering, waarmee u overbelasting van uw bedrijfswagen voorkomt en veilig blijft rijden. Andere overige producten zijn bestickering, signalering/verlichting en raamfolie. Gaat u als ondernemer voor duurzaamheid en efficiĆ«ntie? Kies dan voor milieuvriendelijke zonnepanelen op uw bedrijfswagen. Met ons brede aanbod weet u zeker: de juiste oplossing vindt u bij Broekhuis Carplus.    

 
Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.
  
Meer weten? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1