Get-Up telescopische ladder voor uw bedrijfswagen

Heeft u een Q-Top imperiaal van Q-Tech op uw bedrijfswagen? Dan is de innovatieve en lichte Get-Up telescopische ladder van Q-Tech ideaal om makkelijk bij uw imperiaal te komen. Doordat u de ladder gemakkelijk kunt in- en uitschuiven, is de Get-Up ladder zeer praktisch in het gebruik. We adviseren u graag over de mogelijkheden!

Get-Up ladder

De innovatieve Get-Up ladder: handig en sterk

Om bij het imperiaal op uw bedrijfswagen te komen, is een stevige ladder onmisbaar. Maar gewone ladders zijn grote, onhandelbare dingen, die permanent in of op uw bedrijfswagen aanwezig zijn. De slimme Get-Up ladder van Q-Tech brengt daar verandering in. Hij biedt u flexibele mogelijkheden, onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijkheid en is zeer sterk. De ladder is van aluminium en daardoor bijzonder licht. U haakt hem in een handomdraai vast aan de lange zijde of aan de achterzijde van het imperiaal. De innovatieve Get-Up ladder is speciaal bedoeld voor gebruik in combinatie met een Q-Top imperiaal van Q-Tech en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen.

 

Veilige constructie en makkelijk mee te nemen

Een van de grote voordelen van de Get-Up ladder is dat deze in ingeschoven toestand nauwelijks ruimte in beslag neemt. U bergt hem zonder enige moeite op in uw laadruimte, zelfs als die niet groot is. Omdat de Get-Up ladder zo licht is, neemt u hem overal makkelijk mee naar toe. Hij kenmerkt zich verder door zijn solide en zeer veilige constructie. Met speciale veiligheidsklemmen maakt u hem eenvoudig vast aan de zij- of achterkant van de Q-Top imperiaal. Wat het extra makkelijk maakt, is dat de Get-Up telescopische ladder bij het aanhaken aan de Q-Top imperiaal zelf zijn lengte regelt. Hij stelt zich automatisch in op de afstand tussen imperiaal en ondergrond. En dankzij de sterke grip van zijn rubberen voeten staat hij onwrikbaar op de grond. 

Get-Up ladder

Persoonlijke service

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.

Meer weten over de handige Get-Up telescopische ladder voor uw bedrijfswagen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1