Eén aanspreekpunt voor uw business

Met de totaaloplossing van Broekhuis Carplus wordt u totaal ontzorgd op het gebied van bedrijfswageninrichting. Met ons turnkey proces zorgen wij dat alle zaken - zoals het bestellen van de bedrijfswagen tot het installeren van alle opties voor de inrichting - voor u geregeld worden. We leggen het u graag uit!

Van zoektocht tot aflevering

Bent u van plan een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen voor uw werkzaamheden? De specialisten van Broekhuis Carplus staan graag voor u klaar met passend advies en aanvullende diensten zoals de inrichting van de laadruimte.
Stel, u zoekt een bedrijfswagen die voorzien moet worden van bestickering, een allesdrager, laadruimtebeveiliging en een werkbank, dan kunt u voor al deze zaken terecht bij Broekhuis Carplus. Eén professional zal uw aanspreekpunt zijn gedurende het gehele proces, van zoektocht tot aflevering.

Turnkey afleveren

Voorbeeld van het proces

Begin juli start uw zoektocht naar een bedrijfswagen, die u begin augustus vindt. Daarna stemt u met uw contactpersoon de wensen van de inrichting en opbouw af; welke bestickering, allesdrager, laadruimtebeveiliging en werkbank wilt u toevoegen aan de bedrijfswagen? Dan zullen uw bedrijfswagen en alle gewenste opties besteld worden door ons, zodat u daar geen omkijken naar hebt.

De bedrijfswagen en alle opties worden bij ons geleverd, zodat wij direct aan de slag kunnen gaan met de in- en opbouw van uw nieuwe bedrijfswagen. Is de bedrijfswagen volledig uitgerust? Dan leveren wij deze aan de dealer die de bedrijfswagen uiteindelijk aan u kan afleveren. Daar wordt de bedrijfswagen technisch klaargemaakt, waarna u bericht ontvangt dat de bedrijfswagen klaar is voor aflevering!

Voorbeeld tijdlijn van het proces:
01-07:
Oriëntatie voertuig
01-08: Voertuig gekozen
01-09: Bespreken van uw wensen voor in- en opbouw
01-09: Voertuig bestellen
01-09: Bedrijfswagen in- en opbouw gereedmaken voor plaatsing
01-12: Voertuig komt binnen bij Broekhuis Carplus
10-12: Voertuig uitrusten met besproken in- en opbouw
17-12: Transport naar de leverende vestiging
24-12: Technisch klaarmaken voertuig
30-12: Turnkey afleveren

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over turnkey afleveren en de werkwijze van onze specialisten? Neem gerust contact met ons op, we leggen het u graag uit. Bedrijfswagen op het oog en benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot de inrichting ervan? We geven u graag passend advies.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1