Laadklep voor bedrijfswagens: veilig en efficiĆ«nt laden en lossen  

Als u regelmatig grote of zware spullen moet laden en lossen, dan is een laadklep op uw bedrijfswagen een absolute must. Bij Broekhuis Carplus hebt u de keuze uit diverse modellen van het gerenommeerde merk Dhollandia en bent u verzekerd van deskundige montage. We helpen u met een laadklep die naadloos aansluit op uw wensen en gebruiksdoelen.

Laadklep

Met een laadklep is laden en lossen een fluitje van een cent

Het laden en lossen van dingen als volle pallets, meubels en voorraadkarren is met de hand vrijwel onmogelijk. Een hydraulische laadklep voor uw bedrijfswagen biedt dan uitkomst en maakt van laden en lossen een fluitje van een cent. Laadkleppen bestaan er echter in allerlei soorten. Zo zijn er standaard laadkleppen met twee cilinders, varianten voor bedrijfswagens met een zeer korte overbouw, laadkleppen met vier cilinders voor extra tilvermogen en laadkleppen voor achter de laaddeuren.

Welk type laadklep voor u het meest geschikt is, hangt af van het gebruik in de praktijk. Vervoert u bijvoorbeeld bloemen, dan heeft u aan een basisversie wellicht genoeg. In andere gevallen is mogelijk een extra krachtige laadklep vereist, zoals bij het vervoer van zware machines.

Advies over de juiste laadklep en deskundige montage

De laadkleppen in het aanbod van Broekhuis Carplus zijn van het toonaangevende Dhollandia, de Europese marktleider in hydraulische laadkleppen. De laadkleppen die wij leveren en monteren staan door onze samenwerking met Dhollandia garant voor kwaliteit en zijn met tal van opties aan te passen aan uw wensen. De platformen van de laadkleppen zijn leverbaar als lichtgewicht aluminium variant, of als zwaardere stalen versie.
 
Voor welk doel u de laadklep ook wilt gebruiken, u bent bij ons altijd zeker van een passende oplossing en een helder advies over de mogelijkheden wat het betreft het exterieur van uw bedrijfsbus. Hebben we de juiste laadklep eenmaal in beeld gebracht voor u? Dan kunt u vervolgens rekenen op een deskundige montage door onze ervaren inbouwspecialisten.

 

Laadklep

Broekhuis Carplus staat voor u klaar

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.
 
Meer weten over een hydraulische laadklep voor uw bedrijfswagen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1