Sidebars en backbar: bescherming en uitstraling voor uw bedrijfswagen

Sidebars en backbars kunnen misschien een overbodige luxe lijken, maar dat zijn ze niet. Ze zorgen voor bescherming bij aanrijdingen en geven uw bedrijfswagen bovendien een unieke uitstraling. Bij Broekhuis Carplus hebt u de keuze uit een ruim aanbod en kunt u rekenen op een perfecte montage.

sidebars en backbar

Sportieve uitstraling en extra bescherming bij aanrijdingen

Het fraaie met het functionele combineren: dat is waar u voor zorgt met sidebars en backbars. Fraai, omdat uw bedrijfswagen met sidebars en een backbar een speciale, sportieve uitstraling krijgt. Dat geldt des te sterker voor de sidebars en backbars uit het aanbod van Broekhuis Carplus. Ze worden gemaakt door Q-Tech, dat bekend staat om zijn hoogwaardige afwerking en designs. Naast de unieke uitstraling zorgen sidebars en backbars ook voor bescherming van uw bedrijfswagen, want ze beperken de schade bij een aanrijding. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ruim aanbod en deskundige montage

U heeft bij Broekhuis Carplus de keuze uit sidebars en backbars in hoogglans of mat geborsteld roestvrijstaal. Als extra optie zijn er ook zwarte sidebars, die sommige bedrijfswagens een nóg sportievere look geven. De buisdikte van onze sidebars en backbars is 6,4 centimeter. De uiteinden zijn uiteraard perfect dichtgelast en afgerond. U bent verzekerd van solide kwaliteit, want iedere sidebar en backbar is TÜV-gecertificeerd. De montage is in handen van onze ervaren specialisten. Zij staan garant voor een superstrakke montage. Zo maakt u van uw bedrijfswagen een onderscheidend visitekaartje, dat ook nog eens beter beschermd is tegen schade.

Persoonlijke service bij Broekhuis Carplus

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.

Meer weten over sidebars of een backbar voor uw bedrijfswagen? Neem contact op voor meer informatie over bedrijfswageninrichting of vraag een vrijblijvende offerte aan.

sidebars en backbar
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1