Bumperbescherming houdt uw bedrijfswagen netjes

Bij het in- en uitladen van uw laadruimte kan al snel schade aan de bumper van uw bedrijfswagen ontstaan. Wilt u die voorkomen? Kies dan voor bumperbescherming met een traanplaat of geanodiseerd aluminium van Broekhuis Carplus. Laden en lossen zonder schade: wij helpen u graag aan de juiste oplossing, inclusief vakkundige montage voor uw bedrijfswagen.

Bumperbescherming

IJzersterke en veilige traanplaat voor de beste bescherming

Als bescherming van de bumper van uw bedrijfswagen is de bevestiging van een solide bumperbescherming de ideale oplossing. U beschermt er de achterbumper mee tegen onnodige schade, terwijl de zogenaamde tranen van een traanplaat zorgen voor extra veiligheid. Door het reliëf van de in de plaat gewalste tranen, is de kans op uitglijden namelijk aanzienlijk kleiner als u de laadruimte betreedt.

De bumperbescherming die wij monteren is van kwaliteitsmerk Q-Tech. De traanplaten van Q-Tech zijn ijzersterk en gegarandeerd roestvrij, zodat u profiteert van een lange levensduur. Ook hebben wij een wat gladdere variant van het zogenaamde ‘geanodiseerd aluminium’, deze kenmerkt zich door een wat strakkere vlakke geborstelde uitvoering. Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen van de juiste bumperplaat. U kunt rekenen op een oplossing op maat, die garant staat voor optimale bescherming.
 

Perfect passende bumperbescherming en deskundige montage

Een bumperbescherming op de bumper of laaddrempel zorgt voor meer dan alleen de bescherming van de toegang tot de laadruimte. U verfraait er namelijk ook de totale aanblik van het exterieur van uw bedrijfswagen mee. Uiteraard is het belangrijk dat de aan te brengen bumperbeschermplaat perfect past bij het merk en model van uw bedrijfswagen.
 
Bij Broekhuis Carplus helpen we u met gericht advies en brengen we een perfect passende bumperbescherming voor uw bedrijfswagen in beeld. Vervolgens kunt u rekenen op de deskundige montage door onze ervaren specialisten. Ze zorgen voor een rotsvaste bevestiging van de bumperbeschermplaat. Naast de standaard popnagel bevestiging, kitten wij de bescherming ook altijd vast, zodat de onderzijde van uw deuren niet beschadigen.

Bumperbescherming

Broekhuis Carplus staat voor u klaar

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.

Meer weten over bumperbescherming voor uw bedrijfswagen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1