Makkelijk en veilig in- en uitstappen met een solide opstaptrede

De grote instaphoogte van bedrijfswagens is vaak een flink obstakel bij in- en uitstappen, zeker als u zware spullen draagt. Met een opstaptrede halveert u de instaphoogte en gaat alles een stuk makkelijker en veiliger. Bij Broekhuis Carplus adviseren we u graag over de juiste opstaptrede voor uw bedrijfswagen en bent u verzekerd van een vlekkeloze montage.  

Opstaptrede

Betrouwbare opstaptredes voor iedere bedrijfswagen

De hoge instap via de achter- en zijdeur van bedrijfswagens maakt in- en uitstappen er niet eenvoudiger op. Heeft u uw handen vol zware spullen, dan is een ongelukkige val zo gebeurd. Met een opstaptrede van Broekhuis Carplus is in- en uitstappen een stuk eenvoudiger én veiliger. Voor onze opstaptredes werken we samen met Equinox, het kwaliteitsmerk voor ijzersterke, roestvrijstalen opstaptreden. De TÜV- en GS-gecertificeerde opstaptreden zijn voorzien van een speciaal antislipprofiel, dat zorgt voor een stroef oppervlak wat uitglijden voorkomt. Maatwerk is altijd mogelijk en plaatsing onder of naast een trekhaak is geen probleem. Kortom, we helpen u altijd aan een passende opstaptrede. Wat voor bedrijfswagen u ook heeft en wat uw wensen ook zijn.

Elektrische opstaptrede

Naast de opstaptredes van Equinox kunt u bij Broekhuis Carplus ook kiezen voor een elektrische opstaptrede. Deze is aangesloten op het contact van de achter- of zijdeur en schuift automatisch uit zodra de deur opengaat. Als de deur dichtgaat, schuift hij automatisch weer in. Na inschuiven is de opstaptrede niet meer te zien waardoor het aanzicht van het exterieur van uw bedrijfswagen intact blijft. De automatische opstaptrede is licht en sterk, en heeft eveneens een antislipprofiel. Een geïntegreerd waarschuwingssignaal in de cabine geeft aan of de opstaptrede ingeschoven, uitgeschoven of in beweging is. Zowel voor onze vaste als elektrische opstaptredes geldt dat u kunt rekenen op de deskundige montage door onze ervaren inbouwspecialisten.

 

Opstaptrede

Persoonlijke service

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.

Meer weten over een passende opstaptrede voor uw bedrijfswagen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1