Meer mogelijk maken met de juiste trekhaak voor uw bedrijfswagen

Als u met uw bedrijfswagen zware lading vervoert met een aanhanger, dan kunt u niet zonder solide trekhaak. Het liefst eentje met een hoge belastbaarheid en goed passend bij uw bedrijfswagen en het exterieur daarvan. Bij Broekhuis Carplus helpen we u met een trekhaak die voldoet aan al uw eisen, inclusief vakkundige montage.

Bedrijfswagen trekhaak

Levering en montage van alle A-merken trekhaken

Wilt u onbezorgd rijden met uw aanhanger, dan maakt u met een trekhaak voor uw bedrijfswagen van Broekhuis Carplus de juiste keuze. Wij leveren alle A-merken en monteren iedere trekhaak op professionele en zorgvuldige wijze. Met een trekhaak die aan al uw wensen voldoet, is er meer mogelijk met uw bedrijfswagen. Uiteraard kunt u rekenen op onze advisering, zodat u verzekerd bent van een trekhaak die perfect past bij uw gebruiksdoelen en uw bedrijfswagen. Denk bijvoorbeeld aan het maximale trekgewicht of aan het combineren van de trekhaak met een opstaptrede. Kortom, we denken in alle opzichten mee over de juiste oplossing.  

Trekhaakslot: een veilig idee

Een zeer nuttige accessoire voor bevestiging aan trekhaken, is een trekhaakslot. Hiermee kunt u de achterdeur van uw bedrijfswagen beveiligen. Na plaatsing van het trekhaakslot is de achterdeur onmogelijk te openen voor onbevoegden, zodat u diefstal van goederen uit uw bedrijfswagen kunt voorkomen. Ook voor een ijzersterk trekhaakslot kunt u op ons rekenen. Trekhaaksloten zijn er in meerdere soorten. Zo zijn er varianten die op de trekhaakkogel komen, maar er zijn ook types die geschikt zijn voor montage naast de trekhaakkogel. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Broekhuis Carplus staat voor u klaar

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.
 
Meer weten over een solide trekhaak voor uw bedrijfswagen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Bedrijfswagen trekhaak
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1