Signalering en verlichting voor uw bedrijfswagen: veiligheid voor alles

De standaard verlichting van bedrijfswagens is geschikt voor standaard gebruik. Maar wat als u meer verlichting of signalering nodig heeft, om zo de veiligheid van uzelf en uw medeweggebruikers te waarborgen? Bij Broekhuis Carplus profiteert u van een ruim aanbod aan signalering en verlichting en helpen we u met advies op maat voor de juiste oplossing voor uw bedrijfswagen.

Optimale zichtbaarheid met de juiste signalering en verlichting

Bedrijfswagens worden vaak intensief of voor specifieke doelen gebruikt, waardoor de standaard verlichting niet voldoende is. Ledverlichting levert al snel flinke winst op voor uw zichtbaarheid onderweg en mag eigenlijk op geen enkele bedrijfswagen ontbreken. Dan zijn er ook bedrijven met activiteiten waarvoor signalering of extra verlichting op hun bedrijfswagen pure noodzaak is. Denk bijvoorbeeld aan aannemers in de wegenbouw, nutsbedrijven en hoveniers. Hun zichtbaarheid is cruciaal voor hun eigen veiligheid en die van anderen, bijvoorbeeld bij het werken langs de weg. Ook voor beveiligingsbedrijven is extra verlichting en signalering onmisbaar, zoals bij het inspecteren van bedrijfsterreinen.

 

Oplossingen op maat en deskundige montage

Een uniek product door de specialisten van Broekhuis Carplus zelf ontwikkeld is de curved flitser. Deze (halve maanvormige) flitsers worden op alle 4 hoeken van het dak gemonteerd door middel van een speciaal ontwikkelde steun. Deze steun is extra zwaar uitgevoerd en kan in de meeste gevallen in de dakrails gemonteerd worden. Het resultaat: een betere zichtbaarheid dan met een dakset, maar dan voor een lagere investering!

Dankzij onze samenwerking met onze vaste leverancier Pol Heteren BV profiteert u bij ons van een ruim aanbod aan kwaliteitsproducten voor verlichting en signalering. Daksets, lichtbalken, zwaailampen, flitslampen, ledverlichtingsunits voor bedrijfswagens en aanhangwagens, grillflitsers en schijnwerpers: het is slechts een greep uit ons aanbod.

Welke signalering of verlichting de juiste oplossing biedt voor uw bedrijfswagen, stemmen we zorgvuldig af op uw wensen en het gebruik in de praktijk. Daarbij kijken we ook welke wettelijke eisen er eventueel gelden, zoals bij het werken langs de weg met een bedrijfswagen. Hebben we de juiste signalering of verlichting eenmaal voor u vastgesteld, dan kunt u vervolgens rekenen op deskundige montage door onze inbouwspecialisten. Uiteraard altijd volgens de geldende richtlijnen en de ECE R65 norm.

Persoonlijke service bij Broekhuis Carplus

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.
 
Meer weten over signalering en verlichting voor uw bedrijfswagen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1