Meer vervoeren met een imperiaal of allesdragers voor uw bedrijfswagen

Als u vaak lange dingen vervoert met uw bedrijfswagen, dan weet u uit ervaring dat de laadruimte daar vaak niet geschikt voor is. Met een imperiaal of allesdragers kunt u grote spullen eenvoudig op het dak vervoeren. Maar welke imperiaal of allesdragers moet u hebben? Bij Broekhuis Carplus profiteert u van een ruim aanbod en brengen we de juiste keuze haarscherp in beeld voor u.

Imperiaal

Sterke imperialen in diverse uitvoeringen

Met een imperiaal of allesdragers kunt u spullen makkelijk op het dak vervoeren. Wat in uw geval de beste keuze is, hangt af van uw gebruiksdoelen en wat past bij het exterieur van uw bedrijfsbus. Een imperiaal is breed toepasbaar, terwijl allesdragers speciaal bedoeld zijn om lange dingen mee te vervoeren. De imperialen uit ons aanbod zijn van de kwaliteitsmerken Q-Tech en Equinox. De aluminium imperialen van Q-Tech zijn licht en sterk en leverbaar met opties als een spoiler en opsteekrol. Ze zijn er met gesloten zijkanten, of met extra hoge, open zijkanten. Deze laatste uitvoering is speciaal bedoeld voor het vervoeren van ladders. De imperialen van Equinox zijn van RVS en hebben veel draagvermogen. Ze zijn leverbaar in tal van uitvoeringen en zijn standaard voorzien van een laderrol en een anti-windruiswikkel.

Vaste en neerklapbare allesdragers

De aluminium allesdragers van Q-Tech uit ons aanbod zijn ideaal voor het vervoeren van lange materialen, zoals latten en palen, PVC-pijpen en koperen buizen. Ze wegen weinig, maar zijn tegelijkertijd zeer sterk. Deze allesdragers zijn er ook in een handige neerklapbare variant. Als u niets vervoert dan klapt u ze eenvoudig in, wat diverse voordelen biedt. U neemt windgeruis weg en rijdt bovendien een stuk zuiniger door de lagere luchtweerstand.

Imperiaal
Telescopische ladder

Get-Up telescopische ladder voor uw bedrijfswagen

Heeft u een Q-Top imperiaal van Q-Tech op uw bedrijfswagen? Dan is de innovatieve en lichte Get-Up telescopische ladder van Q-Tech ideaal om makkelijk bij uw imperiaal te komen. Doordat u de ladder gemakkelijk kunt in- en uitschuiven, is de Get-Up ladder zeer praktisch in het gebruik. We adviseren u graag over de mogelijkheden!

Persoonlijke service bij Broekhuis Carplus

 We adviseren u graag over de mogelijkheden. Waar u uiteindelijk ook voor kiest: we staan garant voor imperialen en allesdragers die perfect passen op uw bedrijfswagen en zijn afgestemd op al uw wensen en eisen. Voor de montage kunt u vertrouwen op onze ervaren specialisten.
 
Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.
 
Meer weten over een imperiaal of allesdragers voor uw bedrijfswagen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1