Risico’s uitsluiten met bescherming tegen overbelading

Bedrijfswagens zijn gemaakt om veel mee te vervoeren, maar tegelijkertijd is het belangrijk dat u overbelading voorkomt. Overbelading maakt uw bedrijfswagen namelijk instabiel en kan leiden tot ernstige gevolgen, zoals ongelukken. Met een professioneel beveiligingssysteem tegen overbelading van Broekhuis Carplus weet u zeker dat uw bedrijfswagen nooit te zwaar belast is.

Overbelading bedrijfsbus

Bescherm uzelf en andere weggebruikers

Een overbelaste bedrijfswagen is een gevaar op de weg. De wegligging verslechtert, de remafstand neemt toe en banden raken al snel oververhit. De kans op ongelukken neemt daardoor sterk toe. Overbelading van bedrijfswagens is dan ook wettelijk verboden. Is uw bedrijfswagen overbeladen en ontstaat daardoor een ongeval? Dan kunnen de (juridische) gevolgen voor de bestuurder en/of bedrijfseigenaar zeer zwaar zijn. Natuurlijk staat veiligheid ook voor u voorop en wilt u overbelading van uw bedrijfswagen voorkomen. Maar hoe doet u dat? Bij Broekhuis Carplus helpen we u met een beveiligingssysteem tegen overbelading waarmee u het risico op overbelading gegarandeerd uitsluit.

Effectieve beveiliging tegen overbelading van uw bedrijfswagen

Onze oplossingen tegen overbelading betrekken we van onze leverancier Overload Protection Systems (OPS), dat gespecialiseerd is in geautomatiseerde beveiligingssystemen tegen overbelading. De gebruiksvriendelijke weegsystemen van OPS brengen zowel het bruto gewicht van uw bedrijfswagen als de individuele aslasten haarscherp in beeld. De belading is altijd zichtbaar op een overzichtelijk LCD-scherm en geeft een zoemsignaal bij overschrijding van de toegestane aslasten. Een intelligente LED-schakelaar zorgt eveneens voor duidelijke waarschuwingssignalen. Kortom, u houdt uw bedrijfswagen altijd binnen de maximale belading. Voor de montage van het systeem kunt u rekenen op de deskundige inbouw van de bedrijfswageninrichting van uw bedrijfsbus.

Overbelading bedrijfsbus

Persoonlijke service bij Broekhuis Carplus

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.

Meer weten over dit effectieve beveiligingssysteem tegen overbelading voor uw bedrijfswagen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend inbouwvoorstel!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1