Stabiel op weg met de juiste hulpvering voor uw bedrijfswagen

Vervoert u zware lading en wilt u overbelasting van de standaard vering van uw bedrijfswagen vermijden? Met de juiste hulpvering weet u zeker dat u veilig op weg kunt. Bij Broekhuis Carplus adviseren we u graag over de mogelijkheden en kunt u rekenen op vakkundige montage.

Hulpvering

Risico’s van overbelaste vering

Iedere bedrijfswagen heeft een maximaal laadgewicht en een vering die daarop is afgestemd. Als u zware lading vervoert, dan zijn die grenzen echter al snel bereikt. Het overbelasten van de vering is dan ook zeker niet gewenst, want dat zorgt voor grote risico’s. De achterkant van uw bedrijfswagen veert dan diep in, het zwaartepunt verschuift naar achteren en de wegligging van uw bedrijfswagen verslechtert. Sturen gaat minder direct en doordat er minder druk op de voorwielen rust, hebben die minder grip. Met de juiste hulpvering blijven wegligging en veiligheid van uw bedrijfswagen in orde. Maar hoe zorgt u voor een passende oplossing? Bij Broekhuis Carplus helpen we u met een solide aanbod en advies op maat over de juiste hulpvering voor uw bedrijfswagen.

 

Zorgvuldig bepalen van de juiste hulpvering

Onze oplossingen voor hulpvering betrekken we van kwaliteitsmerk VDL, onze vaste leverancier. Op basis van het gewicht dat de achtervering aan moet kunnen en de kenmerken van uw bedrijfswagen, brengen we de juiste oplossing zorgvuldig voor u in beeld. Tot de mogelijkheden behoren onder meer luchtvering met regelfunctie op het dashboard en verzwaarde bladveren en spiraalveren (schroefveren). Misschien zijn ook extra zware schokdempers nodig, die verder kunnen bijdragen aan de stabiliteit van uw bedrijfswagen. Hebben we de juiste hulpvering voor uw bedrijfswagen eenmaal vastgesteld? Dan kunt u vervolgens rekenen op de deskundige montage door onze ervaren specialisten op het gebied van bedrijfswageninrichting.

Hulpvering

Persoonlijke service

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.
Meer weten over hulpvering voor uw bedrijfswagen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend inbouwvoorstel!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1