Bestickering bedrijfswagen: een effectief marketinginstrument

Met een onderscheidende bedrijfswagen bestickering of belettering maakt u van uw bedrijfswagen een doeltreffend reclamemiddel. Bij Broekhuis Carplus adviseren we u graag over de mogelijkheden en bent u verzekerd van een uitstekende bevestiging op uw bedrijfswagen.

Bestickering bedrijfswagen

Kiezen voor het juiste ontwerp

Het bestickeren van uw bedrijfswagen begint bij een pakkend ontwerp. Hoe ver wilt u gaan met uw autobelettering? Wilt u alleen een vermelding van uw bedrijfsnaam, of wilt u uw bedrijfswagen voorzien van een meeromvattend, opvallend design? Het is belangrijk om goed na te denken over dit soort vragen. Is een autobestickering eenmaal aangebracht op uw bedrijfswagen, dan is het immers de bedoeling dat die er nog lang op blijft zitten. Kies daarom altijd voor een autobestickering waar u helemaal achter staat. Bijvoorbeeld qua inhoud en huisstijl, het karakter van uw bedrijf en uw persoonlijke wensen voor het ontwerp.

 

Rijdend reclame maken

Bestickering heeft als groot voordeel dat u daarmee tegen beperkte kosten effectief reclame maakt voor uw bedrijf. Iedere keer als u onderweg bent, zien medeweggebruikers de naam van uw bedrijf en blijft die hangen in hun hoofd. Hoe opvallender en groter uw bestickering, hoe meer het exterieur van uw bedrijfswagen de aandacht trekt. Heeft u vragen of wilt u advies over autobestickering voor uw bedrijfswagen? Dan helpen we u bij Broekhuis Carplus graag verder. Wij denken graag met u mee en staan in contact met gespecialiseerde designbureaus. Heeft u een ontwerp en is uw bestickering eenmaal klaar, dan kunt u erop rekenen dat die uiterst nauwkeurig wordt aangebracht op uw bedrijfswagen.

Bestickering bedrijfswagen

Broekhuis Carplus staat voor u klaar

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.

Meer weten over bestickering voor uw bedrijfswagen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende kostenopgaaf!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1