Breed assortiment aan Sortimo producten

Sortimo biedt een breed assortiment aan producten die compatibel zijn voor uw werkzaamheden. Zo past al uw gereedschap op één plek en creëert u een geordende werkomgeving in uw bedrijfswagen. Ontdek hieronder de mogelijkheden.

Bedrijfswageninrichting SR5 /FR5

Sortimo maakt gebruik van de slimme SR5 en FR5 systemen voor uw bedrijfswageninrichting die het werken met gereedschap, onderdelen en dure apparatuur nog makkelijker maken. Lees hier alles over de nieuwste generatie bedrijfswageninrichting van Sortimo.

Mobiel Werken: Workmo, sContainer en ProClick

Door middel van een mobiel werkstation en het ProClick systeem van Sortimo is uw gereedschap binnen handbereik tijdens uw werkzaamheden en bespaart u tijd met het zoeken naar de juiste materialen. Lees alles over de verschillende mogelijkheden van Workmo, sContainer en ProClick.

Veilig Werken: ladingbeveiliging

Veilig werken staat bij Sortimo voorop! Daarom kan uw bedrijfswageninrichting uitgerust worden met de juiste ladingbeveiliging voor al uw goederen. Lees hier alles over ladingbeveiliging zodat u veilig en gerust de weg op kan. 

Georganiseerd werken: BOXXen en Koffers

Naast veilig werken, draait een werkplek en bedrijfswagen om efficiënt en makkelijk werken. Veel tijd gaat verloren aan het zoeken en ordenen van gereedschap. Lees hier hoe Sortimo u hierbij helpt met het brede assortiment aan BOXXen en koffers.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Komt u er niet helemaal aan uit? De specialisten van Broekhuis Carplus helpen u graag verder met al uw vragen! Wij vertellen u alles over de mogelijkheden met bedrijfswageninrichting van Sortimo. Neem gerust contact op voor meer informatie over het brede assortiment aan producten.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1