Marktleider op het gebied van bedrijfswageninrichtingen

Sortimo is dé marktleider op het gebied van bedrijfswageninrichtingen en biedt op maat oplossingen voor uw werkzaamheden. Naast bedrijfswageninrichtingen levert Sortimo ook BOXXen, koffers, ladingbeveiliging en mobiele werkstations om het werk van vakspecialisten makkelijker, efficiënter en veiliger te maken. Als trotse ProPartner van Sortimo biedt Broekhuis Carplus het volledige assortiment van Sortimo en werken wij mee aan het beter inrichten van uw werkzaamheden op de werkvloer 

De voordelen van Sortimo

  • Sortimo levert alleen hoge kwaliteit materialen die uitvoerig getest worden. Zo weet u zeker dat uw onderdelen en dure apparatuur veilig opgeborgen liggen tijdens het rijden en gebruik op locatie. Hierdoor gaan materialen langer mee en bespaart u geld!
  • Efficiënt werken scheelt kostbare tijd. Met behulp van Sortimo bespaart u tijd die verloren gaat aan het vinden, ordenen en meenemen van spullen. Hierdoor gaat u steeds efficiënter te werk.
  • Na uitvoerige crashtesten weet u zeker dat u veilig met Sortimo inrichting op weg gaat. Ook tijdens een onverwachts ongeval blijven uw spullen veilig opgeborgen wat extra letsel en schade voorkomt.
  • Met bedrijfswageninrichting van het merk Sortimo bevordert u het imago van uw bedrijf door een professionele uitstraling en een goed ingerichte werkvloer.
Sortimo bedrijfswageninrichting
Sortimo inrichting

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf?

Broekhuis Carplus helpt u verder met vrijblijvend advies op maat. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor uw bedrijf en werkzaamheden in combinatie met onze Sortimo producten. We bespreken uw persoonlijke wensen en geven op maat advies. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor meer informatie!

Breed assortiment aan Sortimo producten

Sortimo biedt een breed assortiment aan producten die compatibel zijn voor uw werkzaamheden. Zo past al uw gereedschap op één plek en creëert u een geordende werkomgeving in uw bedrijfswagen. Ontdek hieronder de mogelijkheden.

Bedrijfswageninrichting SR5 /FR5

Sortimo maakt gebruik van de slimme SR5 en FR5 systemen voor uw bedrijfswageninrichting die het werken met gereedschap, onderdelen en dure apparatuur nog makkelijker maken. Lees hier alles over de nieuwste generatie bedrijfswageninrichting van Sortimo.

Mobiel Werken: Workmo, sContainer en ProClick

Door middel van een mobiel werkstation en het ProClick systeem van Sortimo is uw gereedschap binnen handbereik tijdens uw werkzaamheden en bespaart u tijd met het zoeken naar de juiste materialen. Lees alles over de verschillende mogelijkheden van Workmo, sContainer en ProClick.

Veilig Werken: ladingbeveiliging

Veilig werken staat bij Sortimo voorop! Daarom kan uw bedrijfswageninrichting uitgerust worden met de juiste ladingbeveiliging voor al uw goederen. Lees hier alles over ladingbeveiliging zodat u veilig en gerust de weg op kan. 

Georganiseerd werken: BOXXen en Koffers

Naast veilig werken, draait een werkplek en bedrijfswagen om efficiënt en makkelijk werken. Veel tijd gaat verloren aan het zoeken en ordenen van gereedschap. Lees hier hoe Sortimo u hierbij helpt met het brede assortiment aan BOXXen en koffers.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Komt u er niet helemaal aan uit? De specialisten van Broekhuis Carplus helpen u graag verder met al uw vragen! Wij vertellen u alles over de mogelijkheden met bedrijfswageninrichting van Sortimo. Neem gerust contact op voor meer informatie over het brede assortiment aan producten.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1