Bedrijfswageninrichting die bij u past

Bent u opzoek naar een bedrijfswageninrichting die past bij uw werkzaamheden? De SR5 en FR5 maken dit mogelijk. Door de flexibiliteit in ontwerp en design, kan de SR5 en FR5 volledig ingericht worden voor uw werkzaamheden. Lees hieronder meer informatie over de SR5, FR5 en de verschillende opties voor uw bedrijfswagen.Wilt u liever direct iemand spreken van Broekhuis Carplus. Wij helpen u graag verder! Neem vrijblijvend contact op.

Sortimo SR5

Het Sortimo SR5 systeem is de vijfde generatie bedrijfswageninrichting en is uitgeroepen tot ‘’het beste product van het jaar’’ in 2019 binnen de categorie ‘’autoaccessoires’’. De SR5 is een inrichtingssysteem dat volledig afgesteld kan worden op uw gereedschap en werkzaamheden. Dankzij de aluminium zijprofielen wordt uw gereedschap veilig opgeborgen terwijl u ruimte overhoud voor het vervoer van grotere goederen.

Voordelen SR5

  • Volledig compatibel voor gereedschap: Het slimme systeem van de SR5 maakt het mogelijk om al uw materiaal en gereedschap op te bergen. De SR5 sluit aan bij de koffers en BOXXen van Sortimo en producten van andere fabrikanten. Daarnaast sluiten de ProSafe producten van Sortimo aan op de SR5 inrichting voor het vastzetten van losse goederen.
  • Configureerbaar voor uw werkzaamheden: De SR5 bedrijfswageninrichting bestaat uit individuele componenten. Met de SR5 componenten kan uw bedrijfswageninrichting aangepast worden op uw werkzaamheden en voorkeuren. Met een 3D-ontwerp kunnen we uw bedrijfswagen volledig op maat inrichten.
  • Maximale benutting van laadruimte: De aluminium zijprofielen van de SR5 zorgen dat al uw gereedschap in rekken is geordend. De SoboPro maakt het mogelijk om spanbanden en spanstangen vast te maken aan de bodemvloer. Hiermee kunt u ook veilig losse goederen vervoeren. De SR5 is daarnaast aanpasbaar voor het silhouet van uw bedrijfswagen. Zo zijn de uitschuiflades precies ingesteld rondom de grootte van uw wielbehuizing voor maximale benutting.
Sortimo SR5

Langmateriaalbakken
De langmateriaalbak maakt het mogelijk om lange goederen zoals meetlatten en buizen eenvoudig op te bergen.

SR-BOXX
In combinatie met de uittrekrails is de SR-BOXX ideaal voor het opbergen van kleine onderdelen en verbruiksmaterialen.

SR-lade
De SR-lade maakt het mogelijk om schroevendraaiers, inbussleutels en ander gereedschap veilig en overzichtelijk op te bergen.

Legbodem
Dankzij de slimme legbodem van de SR5 is het mogelijk om onbenutte ruimte te gebruiken. De positionering van de legbodem is verstelbaar voor de contouren van uw bus. Zo kan u bijvoorbeeld de dakruimte gebruiken als extra opslag

My Sortimo labels
Voor een efficiënte werkomgeving kunt u met de My Sortimo labels uw werkzaamheden op naam en kleur labelen.

De SR5 schuiflades
De SR5 schuiflades zijn ingericht voor gereedschap, reserveonderdelen en machines. Het overzichtelijke inlegsysteem biedt overzicht in één schuiflade.

De specialisten van Broekhuis Carplus staan voor u klaar

Samen kijken we naar uw behoefte en maken we een 3D ontwerp voor uw bedrijfswageninrichting. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een gratis adviesgesprek

Sortimo FR5

Het FR5 systeem is een legborden systeem dat speciaal is ontworpen voor pakketdiensten en de distributie van goederen. De FR5 is compatibel voor diverse pakketgrootte. Zo richt u het FR5 legborden systeem in ten behoeve uw werkzaamheden. Daarnaast zijn de legborden inklapbaar zodat ook het vervoer van grotere producten mogelijk is.

Voordelen FR5

  • Maximale veiligheid: In combinatie met de Prosafe ladingbeveiliging liggen alle pakketten veilig vast. Zo voorkomt u schuivende/losliggende goederen.
  • Volledig aanpasbaar: Door het handige legborden systeem kunt u de inrichting makkelijk aanpassen en verstellen aan de pakketten die u moet leveren. De legborden zijn ook inklapbaar en zijn geschikt tot ladingen van 100kg
  • Tijdbesparend: De FR5 creëert overzicht en zorgt voor een geordende bedrijfswagen. Hierdoor vindt u makkelijker goederen en bespaart u tijd met het zoeken naar de juiste pakketten.
Sortimo FR5

Zijprofielen
Het zijprofiel is de basis voor een FR5 inrichting. In combinatie met de legborden creëert dit de ideale inrichting voor distributie van diverse goederen.

Legborden
De FR5 legborden zijn beschikbaar in 4 verschillende varianten afhankelijk van wat voor type goederen u moet vervoeren. zo zijn er legborden met een hogere rand of speciale antisliprand.

Steunbanden
De steunbanden van de FR5 zorgen voor een stabiele basis aan de voorkant van een legbord. Met de steunbanden heeft u de mogelijkheid om de hellingshoek te verstellen afhankelijk van uw goederen.

Aluminium aanslaglijst
Om maximale ruimte te benutten kunt u kiezen voor aluminium aanslaglijsten op de vloer. Hiermee kunt u goederen ook op de vloer plaatsen zonder dat ze gaan schuiven en beschadigingen oplopen.

Prosafe ladingbeveiliging
De FR5 is helemaal compleet met de Prosafe ladingbeveiliging. Met de Prosafe ladingbeveiliging ligt uw lading veilig vast.

E-Boxx
Heeft u kleinere producten die vervoerd moeten worden? Met de E-Boxx liggen uw kleinere producten veilig opgeborgen.

Vrijblijvend adviesgesprek

De specialisten van Broekhuis Carplus staan voor u klaar! Samen kijken we naar uw behoefte en maken we een 3D-ontwerp voor uw bedrijfswageninrichting. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een gratis adviesgesprek.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1