Oplossing voor iedere werkplek 

Als vakspecialist wilt u niet onnodig op zoek zijn naar onderdelen en gereedschap terwijl u aan het werk bent. De BOXXen en koffers van Sortimo zorgen voor een georganiseerde werkvloer en overzichtelijk geordende materialen. Het brede assortiment aan BOXXen en koffers zorgen voor een oplossing voor iedere werkplek.

Voordelen BOXXen en koffers

  • Georganiseerd en productief: De praktische klasseersystemen zorgen voor overzicht in uw gereedschap, onderdelen en gebruiksvoorwerpen. In combinatie met de My Sortimo labels ziet u in één overzicht wat er in uw BOXXen en koffers zit.
  • Multifunctionele indeling: Het brede assortiment aan BOXXen en koffers biedt een perfecte indeling voor iedere klus. Daarnaast zijn de BOXXen en koffers volledig in te richten ten behoeve van uw werkzaamheden.
  • Naadloze mobiliteit: De BOXXen en koffers van Sortimo zijn ideaal voor veilig transport van uw gereedschap en sluiten naadloos aan op een bedrijfswageninrichting van Sortimo. De BOXXen beschikken over een schuif- en draagfunctie waarmee meerdere BOXXen makkelijk aan elkaar geklikt kunnen worden.
Sortimo BOXXen
Sortimo l boxx

L-BOXXen

De L-BOXX staat bekend om zijn praktische opties als gereedschapskist. Door het eenvoudige kliksysteem kunnen meerdere BOXXen gestapeld worden en is het eenvoudig op te bergen in uw bedrijfswagen.

Sortimo insetboxen

Insetboxen

De insetboxen zijn ideaal voor kleine onderdelen en gebruiksvoorwerpen. Het rastersysteem creëert een helder overzicht en georganiseerde weergave. De My Sortimo labels zorgen voor een professionele en systematische indeling van uw insetbox.

E-BOXXen

E-BOXXen

De E-BOXX is een aanwinst voor uw werkplek en bedrijfswagen. De eenvoud maakt het makkelijk te transporteren en zorgt voor snel gebruik van gereedschap.

Sortimo metalen koffer

Metalen koffer

De metalen koffer is de grondlegger van het BOXXen en koffers assortiment van Sortimo. Met de scheidingsplaten kunt u eenvoudig de indeling aanpassen ten behoeve van uw werkzaamheden. De metalen koffer is verkrijgbaar in diverse afmetingen en is functioneel en flexibel in gebruik.

Sortimo T-BOXX

T-BOXXen

De T-BOXX is herkenbaar aan zijn transparante deksel. Hierdoor is het ideaal voor onderdelen die u dagelijks binnen handbereik wilt hebben. De T-BOXX is ontwikkeld voor bouwplaatsen en heeft een robuuste afwerking.

Sortimo SR-BOXXen

SR-BOXXen

De SR-BOXXen zijn ontwikkeld voor de maximale ruimtebenutting in uw bedrijfswagen. De transparante deksel biedt overzicht en snelle toegang tot het gereedschap.

i-BOXX

i-BOXXen

De i-BOXX is een functionele gereedschapskoffer die gemakkelijk te combineren is met de L-BOXXen van Sortimo. Hierdoor kan uw meerdere gereedschapskoffers tegelijk opbergen in een gezamenlijk L-BOXX.

Sortimo C-BOXX

C-BOXXen

De C-BOXX is ontworpen voor gereedschap en gebruikte voorwerpen die vies zijn. Het unieke ontwerp is makkelijk in gebruik en kan eenvoudig vervoerd worden.

Vragen?

Heeft u nog vragen over ons assortiment aan BOXXen en koffers? Broekhuis Carplus helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen over ons brede assortiment aan BOXXen en koffers.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1