Uw veiligheid staat voorop

Bij Broekhuis Carplus staat de veiligheid van klanten voorop. Met de Sortimo spanbanden, veiligheidsnetten en overige accessoires zorgen we dat ook uw additionele goederen vastliggen. De spanbanden, veiligheidsnetten en spanstangen van Sortimo zijn uitvoerig getest en voldoen aan de regels en veiligheidsnormen rondom ladingbeveiliging. Daarnaast sluiten de producten naadloos aan op de bedrijfswageninrichtingen van Sortimo. Zo zorgen we dat u veilig de weg op kan gaan met een professionele ladingbeveiliging!

SoboPro

De SoboPro ladingbeveiliging vloer is de ideale basis voor een veilige bedrijfsbus. Met de geïntegreerde aansluitpunten kunt u ladingen vastzetten door middel van spanbanden, spanstagen en veiligheidsnetten. De SoboPro past perfect in het formaat van uw bedrijfswagen en sluiten perfect aan bij de SR5, FR5 en Globelyst 4.

SoboPro ladingbeveiliging
Spanstangen

Spanstangen

De spanstangen zijn eenvoudig te monteren in combinatie met de SoboPro en dakrails. De vloer bevestigingspunten zorgen dat uw spanstangen stevig vaststaan voor zware en grote ladingen. Zo is uw lading beschermd tegen scherpe bochten en onverwachts remmen.

Spanbanden

Spanbanden

Net als de spanstangen, zijn de spanbanden eenvoudig te monteren aan diverse aanhaakpunten van de SoboPro vloer. De bevestigingspunten van uw SoboPro vloer zorgen ervoor dat uw lading veilig vastzit. In combinatie met de spanstangen creëert u maximale veiligheid.

Veiligheidsnetten

Veiligheidsnetten

De veiligheidsnetten werken volgens hetzelfde kliksysteem als de spanbanden. Door handige bevestigingspunten ligt uw lading veilig vast en wordt het strak vastgelegd onder het veiligheidsnet

Montage en -dakrails

Montage en -dakrails.

Met het Sortimo assortiment heeft u ook de optie om bevestigingspunten aan het dak en aan de zijwanden vast te maken. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om ladingen vast te maken aan de zijwanden van de bus en kunt u spanstangen vastzetten aan het plafond.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor in uw bedrijfswagen inrichting. De professionals van Broekhuis Carplus helpen u graag verder. Plan een vrijblijvend adviesgesprek voor meer informatie over onze ladingbeveiligingsproducten

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1