Efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid

Sortimo houdt zich voortdurend bezig met de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid op de werkvloer. Mobiel werken is een cruciaal aspect in het verhogen van uw productiviteit. Met WorkMo, sContainer en ProClick van Sortimo wordt uw werk nog flexibeler. De multi-inzetbare werkstations van Sortimo zijn perfect voor het organiseren en meenemen van uw gereedschap. Daarnaast zorgt het ProClick systeem ervoor dat uw gereedschap letterlijk binnen handbereik is!

Voordelen Mobiel werken

  • Georganiseerd werken: Door middel van WorkMo, SContainer en ProClick organiseert u niet alleen uw gereedschap in de bedrijfswagen, maar ook op de locatie waar u uw werkzaamheden uitvoert. Hiermee verhoogt u de productiviteit van uw werkzaamheden.
  • Integratie in transport: WorkMo en ProClick zijn gemakkelijk te transporteren in een bedrijfswagen. Daarnaast is de sContainer ook makkelijk te verplaatsen met een heftruck en vrachtwagen.
  • Multi-inzetbaar: De mobiele werkstations van Sortimo zijn multi-inzetbaar en kunt u volledig inrichten aan de hand van uw voorkeuren.

De mogelijkheden van mobiel werken

WorkMo: mobiel werkstation

De WorkMo is verkrijgbaar in verschillende modules en kan ingericht worden naar uw voorkeur. De WorkMo is compatibel met verschillende BOXXen en koffers van Sortimo en partners zoals Bosch, Gedore en Fischer. Hiermee richt u het mobiele werkstation volledig in naar uw wensen.

sContainer: mobiele werkkast

De sContainer is speciaal ontworpen voor bouwprojecten en servicewerkzaamheden. De afmetingen zijn afgestemd op palletformaat. Hierdoor zijn ze makkelijk te transporteren in logistieke processen. De sContainer kan ingericht worden voor uw gereedschap en specifieke eisen. Het grote oppervlak van de sContainer kan voorzien worden van bestickering en kan dus ideaal ingezet worden voor bedrijfsreclame.

ProClick: flexibele werkriem

Het Proclick systeem maakt mobiel werken nog makkelijker en efficiënter. Het ProClick systeem bestaat uit diverse producten waarmee u gereedschap eenvoudig kan vastklikken aan uw heup. Daarnaast sluiten de ProClick producten aan op de bedrijfswageninrichting van Sortimo waardoor uw gereedschap flexibel met u meebeweegt.

ProClick gereedschapsriem
De ProClick gereedschapsriem is ontworpen voor het vastklikken en loskoppelen van diverse gereedschapstassen. De ProClick maakt het mogelijk dat uw handen vrij zijn terwijl uw gereedschapstas binnen handbereik is.

ProClick gereedschapstassen
De ProClick gereedschapstassen zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen voor diverse gebruiksdoelen. De gereedschapstassen sluiten naadloos aan op de Sortimo bedrijfswageninrichting en ProClick gereedschapsriem.

ProClick gereedschapsdrager
De gereedschapsdrager van ProClick maakt uw werk compleet. De praktische indeling van de ProClick gereedschapsdrager maakt het mogelijk om diverse gereedschapstassen en BOXXen vast te klikken. Hierdoor heeft u alles in 1 keer bij de hand.

Contact opnemen

Onze specialisten helpen u graag verder betreffende vragen over de WorkMo, ProClick en sContainer. Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen:

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1