Oprijplaat bedrijfswagen: snel en efficiƫnt laden en lossen

Een oprijplaat voor uw bedrijfswagen is een onmisbare hulp als u regelmatig vracht moet laden en lossen. Maar wat voor oprijplaat past het beste bij uw gebruiksdoelen? Bij Broekhuis Carplus helpen we u met oprijplaten die perfect aansluiten op uw wensen en het gebruik in de praktijk. Wat voor oprijplaat u ook nodig heeft, wij zorgen ervoor.

Kiezen van de juiste oprijplaten

Oprijplaten zijn bij ons verkrijgbaar in alle soorten en maten. Van uitklapbare oprijplaten en vaste oprijplaten met gasveer, tot en met eenvoudige losse oprijplaten. En dat in vrijwel alle formaten en belastbaarheden. Wat in uw geval de beste oplossing is, hangt sterk af van uw bedrijfsactiviteiten en het soort lading dat u vervoert. En wilt u oprijplaten aan de achterzijde van uw bedrijfswagen, of misschien aan de zijkant? Dat is ook afhankelijk van de indeling van het interieur van uw bedrijfswagen.

Om kort te zijn: om de juiste oprijplaat te bepalen is het nodig om al uw gebruiksdoelen zorgvuldig in kaart te brengen. Daarbij adviseren we u graag en brengen we samen met u de ideale oplossing in beeld. Door onze ruime ervaring zorgen we voor een oprijplaatsysteem dat veilig en betrouwbaar is en aan alle gebruikseisen voldoet.

Oprijplaat bedrijfswagen
Oprijplaat bedrijfswagen

Solide kwaliteit en vakkundige inbouw

Oprijplaten moeten niet alleen op maat zijn afgestemd op uw gebruiksdoelen, maar ook van solide kwaliteit zijn. Bij Broekhuis Carplus bent u daarvan verzekerd. Voor onze oprijplaten werken we nauw samen met het toonaangevende Altec, onze vaste leverancier. De oprijplaten van Altec onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit en precisie. Het loopvlak van de oprijplaten heeft een antislipprofiel, waardoor u bij nat weer de oprijplaat veilig kunt blijven gebruiken.

Bij vaste opklapbare systemen is een goede vergrendeling zonder rammelen in de laadruimte gewaarborgd. De inbouw van vaste oprijplaten is bij ons in vertrouwde handen. U kunt rekenen op een perfecte constructie door onze ervaren inbouwspecialisten.

Persoonlijke service

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.
 
Meer weten over oprijplaten voor uw bedrijfswagen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1