Binnenverlichting op maat voor bedrijfswagens

De standaard verlichting in het interieur van bedrijfswagens is vaak onvoldoende, bijvoorbeeld als het gaat om de laadruimte. Om efficiënt te kunnen werken is het belangrijk dat die verlichting optimaal is. Broekhuis Carplus helpt u met oplossingen op maat, voor de beste verlichting in uw bedrijfswagen.

Het belang van goede verlichting in laadruimtes

Fabrikanten van bestelauto’s en bedrijfswagens voorzien deze vaak van standaard binnenverlichting die niet voldoet aan de behoefte van bedrijven. In veel gevallen is er simpelweg te weinig licht om efficiënt te kunnen werken. Ook is het licht meestal niet goed verdeeld over de laadruimte en is de kleurechtheid gebrekkig.

Bij Broekhuis Carplus heeft u de oplossing binnen handbereik. Wij adviseren u graag over een optimale binnenverlichting en bouwen die vakkundig voor u in. Het resultaat? Een oplossing die garant staat voor de lichtopbrengst die u nodig heeft, met maximale efficiency in uw laadruimte.

Bedrijfswagen verlichting
Bedrijfswagen verlichting

Duurzame oplossingen voor verlichting op maat

De verlichtingsoplossingen die wij installeren betrekken we onder meer van gerenommeerde leveranciers als Pol. De verlichting in uw bedrijfswagen stemmen we naadloos af op uw specifieke behoefte en wensen. Hoeveel licht heeft u precies nodig? Wilt u beschikken over een dimmer en bewegingssensor? En moet het licht gelijk verdeeld zijn, of juist niet? Over al dit soort vragen denken we actief met u mee. U heeft bij ons de keuze uit een ruim aanbod aan systemen op basis van Ledverlichting, in vrijwel iedere gewenste uitvoering en lichtsterkte. De mogelijkheden zijn daardoor bijzonder groot. Ledverlichting is bovendien energiezuinig, in combinatie een zeer lange levensduur.

Broekhuis Carplus staat voor u klaar

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.
 
Meer weten over de mogelijkheden voor verlichting op maat in uw bedrijfswagen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend inbouwvoorstel!

 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1