Standkachels voor bedrijfswagens: vaak essentieel, altijd comfortabel

Wilt u in koude periodes uw laadruimte goed beschermen tegen vorst? Dan is de standaard verwarming van uw bedrijfswagen niet voldoende, een extra verwarmingsinstallatie is dan pure noodzaak. Broekhuis Carplus levert en monteert standkachels die de warmte leveren die u nodig heeft in uw bedrijfswagen.

Een standkachel houdt uw laadruimte vorstvrij

Vervoert u met uw bedrijfswagen producten waarvoor bescherming tegen vorst of lage temperaturen essentieel is? Dan is de inbouw van een standkachel de ideale oplossing. Standkachels zijn verkrijgbaar op basis van twee principes. Met luchtverwarming kunt u het interieur van uw bedrijfswagen snel en effectief opwarmen en instellen op de door u gewenste temperatuur. Ook kunt u er de cabine van uw bedrijfswagen - met een zo genoemd ‘y-stuk’ - mee voorverwarmen, wat zorgt voor aangename warmte zodra u instapt.

Naast luchtverwarmers zijn er ook waterverwarmers. Deze zijn aangesloten op het koelsysteem van de motor en zijn vooral bedoeld om de bestuurderscabine te verwarmen. Ook zorgen ze ervoor dat de motor altijd een warme start heeft, en de berijder zelf daarmee ook!

Standkachel bedrijfswagen
Standkachel bedrijfswagen

Verwarmingsoplossing op maat

Hoofdleverancier voor onze verwarmingsoplossingen is Webasto. De klimaatsystemen voor bedrijfswagens van Webasto onderscheiden zich door hun kwaliteit, vermogen en compactheid. Ook is de werking bijzonder energiezuinig, geluidsarm en gebruiksvriendelijk. Zo is de gewenste temperatuur in uw laadruimte met luchtverwarming zeer precies en traploos in te stellen. Over het juiste systeem adviseert Broekhuis Carplus u graag. We stemmen dit zorgvuldig af op uw wensen en gebruiksdoelen. Kortom, u bent verzekerd van een verwarmingsoplossing op maat. De montage is in handen van onze ervaren inbouwspecialisten, die het systeem vakkundig en veilig inbouwen.

Broekhuis Carplus staat voor u klaar

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.

Meer weten over verwarmingsoplossingen voor uw bedrijfswagen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend inbouwvoorstel!

 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1