Persoonlijke beschermingsmiddelen in bedrijfswagens: veiligheid voorop

Gaat u met uw bedrijfswagen op pad, dan is het een veilig idee om daarin altijd te beschikken over een goede set persoonlijke beschermingsmiddelen. Bij Broekhuis Carplus hebt u de keuze uit een ruim aanbod en helpen we u graag met het selecteren van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen voor uw bedrijfswageninrichting.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Hoe veilig en precies u ook werkt, als ondernemer weet u als geen ander dat risico’s nooit helemaal uit te sluiten zijn. Kleine verwondingen door het werken met gereedschap, schadelijke stoffen die per ongeluk in een oog terechtkomen, een flinke kneuzing door een vallende machine: een ongeluk zit in een klein hoekje. Een ander risico waar geen enkele ondernemer op zit te wachten, is het risico op brand. Maar wat als u er toch mee te maken krijgt? Het is een veilig idee om in uw bedrijfswagen altijd een goede set persoonlijke beschermingsmiddelen te hebben waarmee u snel en effectief kunt ingrijpen bij ongelukken of incidenten.

Persoonlijke beschermingsmiddelen
Persoonlijke beschermingsmiddelen

Helder advies en een ruim aanbod

Welke persoonlijke beschermingsmiddelen u precies in uw bedrijfswagen nodig heeft, hangt deels af van uw bedrijfsactiviteiten. Sommige beschermingsmiddelen mogen nooit ontbreken, zoals een brandblusser en een EHBO-set. Ook hygiënemiddelen horen in iedere bedrijfswagen aanwezig te zijn.
 
Werkt u met stoffen die schadelijk zijn als ze in ogen terechtkomen? Dan is het belangrijk om altijd een oogspoeling of oogdouche bij de hand te hebben. Voor het kiezen van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen kunt u bij Broekhuis Carplus rekenen op een helder advies. Vanuit ons ruime aanbod stellen we een set voor u samen die optimaal is afgestemd op uw wensen en activiteiten.

 

Broekhuis Carplus staat voor u klaar

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.
Meer weten over ons aanbod aan persoonlijke beschermingsmiddelen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1