Ventilatiesysteem op maat voor de laadruimte van uw bedrijfswagen

In een laadruimte zonder ventilatie kan de temperatuur in warme periodes al snel oplopen tot zo’n 40 °C of meer. Veel producten kunnen daar niet tegen. Bovendien maakt dit de laadruimte ongeschikt als werkomgeving doordat er de noodzaak kan zijn om te ventileren bij het vervoeren van gassen en vloeistoffen, of bijvoorbeeld bij het vervoeren van (huis)dieren. Bij Broekhuis Carplus kunt u mechanische of elektrische ventilatie laten aanbrengen die dit probleem oplost. Snel, vakkundig en op maat afgestemd op uw wensen en het interieur van uw bedrijfswagen.

Dakventilatie, vloerventilatie of allebei?

Als u vracht vervoert die niet te warm mag worden, zoals etenswaren of chemische producten, dan is een goede laadruimte ventilatie en luchtcirculatie in de laadruimte onmisbaar. En natuurlijk wilt u dat de laadruimte ook bij zomerse temperaturen goed te gebruiken blijft als mobiele werkplek. Met dakventilatie en/of vloerventilatie kunt u vuile lucht of bepaalde stoffen afvoeren, komt er frisse lucht binnen en blijft de laadruimte in warme periodes optimaal bruikbaar.

U kunt kiezen voor mechanische of elektrische dakventilatie, al dan niet in combinatie met ventilatie via de laadvloer. Daarnaast behoort een op temperatuur aangestuurde ventilatie ook tot de opties. Wat in uw geval de beste keuze is, hangt af van het exacte gebruik van de laadruimte.

Ventilatie bedrijfswagen
Ventilatie bedrijfswagen

Deskundig advies en vakkundige installatie

Broekhuis Carplus helpt u met advies op maat om de juiste ventilatieoplossing in beeld te brengen. Naast uw persoonlijke wensen letten we scherp op het gebruik in de praktijk. Vervoert u bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen? Dan is het cruciaal om ieder risico te vermijden en kan optimale ventilatie van levensbelang zijn. Of misschien heeft u regelmatig natte vracht in uw laadruimte liggen, en wilt u condens en schimmel vermijden.
 
Waar u uw laadruimte ook voor gebruikt, we zorgen altijd voor de juiste ventilatieoplossing om uw laadruimte veilig en efficiënt te houden. Uiteraard kunt u rekenen op de vakkundige installatie van het ventilatiesysteem door onze ervaren inbouwspecialisten. Kortom, we laten niets aan het toeval over voor u.

 

Persoonlijke service

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.
Meer weten over ventilatieoplossingen voor de laadruimte van uw bedrijfswagen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend inbouwvoorstel!

 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1