Rittenregistratie bedrijfswagen: alle ritgegevens automatisch vastgelegd

Wilt u de ritgegevens van uw bedrijfswagen kunnen aantonen voor de fiscus? Dan is een systeem voor automatische rittenregistratie de ideale oplossing. De systemen die Broekhuis Carplus voor u inbouwt zorgen voor sluitend bewijs naar de fiscus en geven u de garantie van een rittenregistratie die 100% klopt. Niet voor iedereen is een tachograaf verplicht. De tachograafplicht geldt voor voertuigen (eventueel met een aanhanger) met een gewicht van meer dan 3.500 kg.

Gebruiksvriendelijke systemen met uitgebreide registratiemogelijkheden

Heeft u een bedrijfswagen die u uit de fiscale bijtelling wilt houden, dan mag u daarmee per jaar niet meer dan 500 kilometer privé rijden. Een solide systeem voor automatische rittenregistratie in uw bedrijfswagen is dan onmisbaar, zodat u met uw administratie kunt aantonen dat u aan deze eis voldoet. Op die manier sluit u fiscale naheffingen en boetes uit.

Tegelijk heeft u een helder inzicht in de reistijden en het gebruik van uw bedrijfswagen. Broekhuis Carplus biedt u geautomatiseerde systemen die optimale gebruiksvriendelijkheid combineren met een volledig sluitende ritregistratie en tal van rapportagemogelijkheden. Ook zijn er diverse opties mogelijk zoals een bestuurdersidentificatie of een extra startonderbreker.

Rittenregistratie
Rittenregistratie

Goedgekeurde oplossingen voor fiscale zekerheid

Voor onze oplossingen voor automatische rittenregistratie werken we nauw samen met kwaliteitsmerk FleetGO. De systemen van FleetGO maken gebruik van GPS en beschikken over het Keurmerk Ritregistratiesystemen (RRS). Dat geeft u de zekerheid dat uw rittenregistratie voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en bestand is tegen fraude.

Tot de standaard functionaliteiten behoren onder meer de goed beveiligde online opslag van ritgegevens en automatische rapportages. Daarnaast zijn tal van extra functionaliteiten mogelijk die bijdragen aan uw bedrijfsvoering. Uiteraard helpen we u met deskundig advies en kunt u rekenen op vakkundige inbouw door onze specialisten. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met FleetGO? Dan kunt u gratis de brochures downloaden over de noodzaak van een goede rittenregistratie en over automatische rittenregistratie Track en Trace.

Broekhuis Carplus staat voor u klaar

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Beverwijk, Harderwijk en Goor, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.
 
Meer weten over de mogelijkheden voor automatische rittenregistratie in uw bedrijfswagen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend inbouwvoorstel!

 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1