Bedrijfswagen met koeling

Vervoert u met uw bedrijfswagen producten waarvoor koelen of vriezen essentieel is? Dan is het zaak dat uw bedrijfswagen beschikt over een betrouwbare koeloplossing. Bij Broekhuis Carplus kunt u een systeem laten inbouwen dat aan de hoogste eisen voldoet.

Breed aanbod, standaard of op maat

Wat voor koeloplossing voor uw bedrijfswagen precies het beste is, hangt sterk af van uw gebruiksdoelen. Vervoert u etenswaren, medicijnen of wat anders? Wilt u alleen kunnen koelen of ook kunnen vriezen? En wilt u de opening van het systeem aan de achterdeur of de zijdeur? Om kort te zijn: er komt het nodige kijken bij het bepalen van de juiste oplossing. Daarbij helpen we u graag en bent u verzekerd van deskundig advies.

Omdat de wensen zo sterk uiteen kunnen lopen, beschikt u bij ons over een groot aanbod. De mogelijkheden qua bedrijfswageninrichting zijn praktisch eindeloos. Van standaard modellen die uit voorraad leverbaar en snel in te bouwen zijn, tot maatwerkoplossingen die we tot in detail afstemmen op uw behoefte. Daarbij zijn de meeste koeloplossingen beschikbaar als box, waardoor wij ze gemakkelijk van uw oude voertuig kunnen verplaatsen naar uw nieuwe bedrijfswagen. Dit maakt de investering over meerdere voertuigen nog eens extra interessant!

Bedrijfswageninrichting koeling
Bedrijfswageninrichting koeling

Betrouwbare en energiezuinige kwaliteitssystemen

Onze koeloplossingen koppelen hoogwaardige techniek aan een aantrekkelijke prijsstelling. Ze bieden functionaliteiten als een meervoudige voeding (via de 12V-accu van uw bedrijfswagen, 230V netstroom of een power pack) en een verwisselbare koelunit. Onze basismodellen kunnen koelen tot 2˚C.

Een stapje hoger liggen de modellen die ook kunnen vriezen. Heeft u een combinatie van vriezen en koelen nodig? Dan is ook dat mogelijk en bouwen we een systeem in met meerdere temperatuurzones. Dankzij onze samenwerking met gerenommeerde merken als Vebabox staan onze koeloplossingen garant voor duurzame kwaliteit, energie-efficiency en hoge betrouwbaarheid.

Persoonlijke service

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.

Meer weten over de mogelijkheden voor koeloplossingen in uw bedrijfswagen of andere wensen voor het interieur van uw bedrijfswagen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend inbouwvoorstel!

Wat voor koeloplossing ook bij uw business past, de specialisten van Broekhuis Carplus staan voor u klaar met gedegen advies en deskundige montage!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1