Uitklapbaar transportsysteem: makkelijker kan het niet

Ondernemers met een bedrijfswagen staan vaak voor de vraag hoe ze hun spullen snel en efficiënt in en uit kunnen laden. Gelukkig is er een oplossing die veel tijd en moeite bespaart: een uitklapbaar transportsysteem. Bij Broekhuis Carplus bent u verzekerd van een systeem dat tot in detail is afgestemd op uw behoefte in de praktijk.

Efficiënter en veiliger werken, meer gemak

Eindeloos tillen en sjouwen om een bedrijfswagen in en uit te laden: geen enkele ondernemer zit er op te wachten. Met een uitklapbaar transportsysteem neemt u al uw spullen in een keer mee uit uw bedrijfswagen en laadt u ze snel weer in. Hierdoor werkt u veiliger, efficiënter en met minder fysieke belasting. De voordelen zijn dus groot, maar welk systeem moet u precies hebben? Uitklapbare transportsystemen zijn er in veel soorten en maten. Dat is logisch, want voor ieder bedrijf en iedere branche gelden specifieke gebruikseisen. Zo zal een reparatiebedrijf een heel ander systeem nodig hebben dan bijvoorbeeld een cateraar of een schildersbedrijf. Alles begint dus bij het maken van de juiste keuzes.

Uitklapbaar transportsysteem
Uitklapbaar transportsysteem

Helder advies over het juiste systeem

Om ervoor te zorgen dat u over een uitklapbaar transportsysteem beschikt dat aan al uw eisen voldoet, helpen we u met helder advies. Samen met u zetten we op een rij waar u het systeem voor nodig heeft. Aan de hand daarvan brengen we een oplossing in beeld die perfect aansluit op het gebruik in de praktijk.

De systemen die we inbouwen kenmerken zich door hun hoge kwaliteit en zijn afkomstig van Dynnox. Ze hebben een inklapbaar onderstel met daarbovenop een opbouwmodule. De mogelijkheden voor die opbouwmodule zijn bijzonder groot. Van boxen voor gereedschappen, werkbanken, machines, apparatuur, tot en met watertanks: vrijwel alles is mogelijk. Heeft u het uitklapbare transportsysteem even niet nodig? Dan is dit door een automatische vergrendeling veilig verankerd in uw laadruimte.

 

Persoonlijke service bij Broekhuis Carplus

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.
 
Meer weten over uitklapbare transportsystemen voor uw bedrijfswageninrichting? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend inbouwvoorstel!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1