Vastzetsystemen: veiligheid voorop

Als u met uw bedrijfswagen lading vervoert, dan wilt u dat die goed vastzit en veilig aankomt. Bij Broekhuis Carplus hebben we een ruim assortiment aan vastzetsystemen. Van vliegtuigrail en spanbanden, tot en met spanstangen. En dat in alle soorten en belastbaarheden, op maat afgestemd op uw specifieke wensen. Veilig op weg met uw lading: bij Broekhuis Carplus zorgen we ervoor.

Solide systemen voor optimale veiligheid

Lading in een bedrijfswagen kan niet zonder een goede zekering. Als deze niet goed vastzit en gaat schuiven tijdens het rijden, dan zijn de gevolgen niet te overzien. Denk aan situaties waarin hard remmen of plotselinge manoeuvres nodig zijn. Niet goed gezekerde lading kan dan al snel omvallen of naar voren schieten.

Wilt u zeker weten dat uw lading goed vastzit? Kies dan voor de vastzetsystemen van Broekhuis Carplus. Wij werken met kwaliteitsmerken die staan voor solide en praktische systemen, zoals Sortimo en Allsafe. Ieder systeem wordt nauwkeurig op maat gemaakt en bouwen we vakkundig voor u in. Zo bent u verzekerd van optimale veiligheid.

Vastzetsystemen
Vastzetsystemen

Vliegtuigrail, spanbanden, netten en meer

Het zekeren van uw lading start bij het bepalen van de juiste constructie. Wat is het beste in uw geval? Vliegtuigrail, spanbanden, spanstangen, ladingnetten of een combinatie van deze systemen? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en adviseren u ook over alle toebehoren, zoals bevestigingsogen, vloerverankeringspunten en montagepunten. De juiste oplossing stemmen we zorgvuldig af op uw wensen en de vereiste belastbaarheid van het vastzetsysteem.

Omdat we werken met verschillende leveranciers, is ons aanbod bijzonder groot. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een systeem dat naadloos past bij uw eisen en wensen voor ladingbeveiliging.  

Persoonlijke service

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.
 
Meer weten over onze mogelijkheden voor vastzetsystemen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend inbouwvoorstel!

Bij Broekhuis Carplus hebben we een ruim assortiment aan vastzetsystemen waarmee u uw lading veilig vervoert.
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1